Zielonafilizanka
Zaciekawiona BB
A powiedzcie mi jak to u Was jest z waszą wagą? Ja mam juz 30 tydzień (Marysia juz waży 1,5 kg) a ja aż 8 kg na plusie a jem normalnie tak jak przed ciążą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam blizniaki 29 tydz i 6 kg na plus .A powiedzcie mi jak to u Was jest z waszą wagą? Ja mam juz 30 tydzień (Marysia juz waży 1,5 kg) a ja aż 8 kg na plusie a jem normalnie tak jak przed ciążą
Moze dacie radę, glowa do góry.Znowu ta pieprzona strefa czerwona. Moja mama znowu została bez pracy, jestem załamana, nie wiem jak pociągniemy to wszystko finansowo, jeszcze małe dziecko w drodze...
Ja już 10 kg, q mam 27 TC.A powiedzcie mi jak to u Was jest z waszą wagą? Ja mam juz 30 tydzień (Marysia juz waży 1,5 kg) a ja aż 8 kg na plusie a jem normalnie tak jak przed ciążą
Oby, jak mój facet zostanie bez pracy to na pewno nie damy rady ;/Moze dacie radę, glowa do góry.
U mnie 25+6 i +8kg.A powiedzcie mi jak to u Was jest z waszą wagą? Ja mam juz 30 tydzień (Marysia juz waży 1,5 kg) a ja aż 8 kg na plusie a jem normalnie tak jak przed ciążą
Ja też się martwię... Mój mąż pracuje w inżynierii lotniczej, robi zlecenia dla Rolls Royce, a RR jest w trakcie zwalniania masy ludzi, więc firmy podwykonawcze też ucierpia. Paru pracownikow od niego juz zwolniono. Nie jest dobrze:/Ja już 10 kg, q mam 27 TC.
Oby, jak mój facet zostanie bez pracy to na pewno nie damy rady ;/
Ja z mojego L4 nie opłaca przecież wszystkiego...
26+1A ktory ty masz tydz?
Ja 26+1 i 5kg na plusieA powiedzcie mi jak to u Was jest z waszą wagą? Ja mam juz 30 tydzień (Marysia juz waży 1,5 kg) a ja aż 8 kg na plusie a jem normalnie tak jak przed ciążą
Mój ma własną firmę, ale pracuje w budowlance, wiadomo że jak ludzie potrąca pracę to nikt nie będzie domu budował ;/Ja też się martwię... Mój mąż pracuje w inżynierii lotniczej, robi zlecenia dla Rolls Royce, a RR jest w trakcie zwalniania masy ludzi, więc firmy podwykonawcze też ucierpia. Paru pracownikow od niego juz zwolniono. Nie jest dobrze:/
Mój szwagier ma swoją firmę budowlaną i narazie nie narzeka na brak zleceń, w sumie umowy podpisuje z góry, więc to są zlecenia sprzed kilku miesięcy, a w trakcie realizacji. Budują nie tylko domy, ale co będzie potem, to się okaże...Mój ma własną firmę, ale pracuje w budowlance, wiadomo że jak ludzie potrąca pracę to nikt nie będzie domu budował ;/