reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

A komu leci mleko z piersi?bo mi to ciagle brudzi i mokro ostatnio chcialam kupic wkladki ale nie było wykupione..

Mi póki co nic nie leci.

Dzisiaj po drugim badaniu echa serc chłopaków. Pani doktor jakaś inna była i super babeczka 🙂 zjechałam jej tam prawie na tej kozetce 😒 na wznak nie bardzo jest możliwość leżeć bo zaraz mi złe a jeszcze na korytarzu było tak gorąco .... robiła badanie jak leżałam na boku aż 😊 dobra kobieta 🙂 powiedziała ze nie ma zastrzeżeń wiec koniec jeżdżenia na takie cuda 🙂

reklama
W którym dokładnie tyg i dniu waży 750g? U mnie też mała jest mniejsza i mam aż 2 przyczyny że może być hipotrofia wizytę mam jutro zobaczę ile waży.
@ness. A Ty w Polsce jesteś czy za granicą?
26+2 to jeszcze nie jest źle ale idzie w zła stronę znając wcześniejsze problemy z ciazami
Tu wyniki z wczoraj:

Załączniki

• 20201022_171523.jpg
    20201022_171523.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 65
  • 20201022_171534.jpg
    20201022_171534.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 64
Posprawdzalam jeszcze raz i to 26+2 to jest właśnie z om. Na początku ciaza była młodsza o 3 dni

Wybacz, nie pamiętam, ale czy to u Ciebie był problem z tą 2 naczyniowa pepowina?
Tak i jeszcze mam hipoglikemię cały czas niski cukier ciężko nabić mi do 90 np po obiedzie dziś schabowy z ziemniakami z pomidorami ze śmietaną 77 więc to też ma wpływ na małą wagę. A u Ciebie już w poprzednich ciążach miałaś hipotrofia?

reklama
Mi póki co nic nie leci.

Dzisiaj po drugim badaniu echa serc chłopaków. Pani doktor jakaś inna była i super babeczka 🙂 zjechałam jej tam prawie na tej kozetce 😒 na wznak nie bardzo jest możliwość leżeć bo zaraz mi złe a jeszcze na korytarzu było tak gorąco .... robiła badanie jak leżałam na boku aż 😊 dobra kobieta 🙂 powiedziała ze nie ma zastrzeżeń wiec koniec jeżdżenia na takie cuda 🙂
Ja tez bylam na echo serca i tez mam juz nie chodzic,bo jest ok ;)no mi leci od kilku tygodni i denerwuje mnie juz nie jesteś sama ja ostatnio w aptece padlam

Do góry