reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Mnie brzuch cos boli od wczoraj tyle, ze jest miękki wiec mam nadzieje ze jest Ok 🙂
Ja wstaje w nocy juz daaaaaawno minimum 3 razy, czasami jak zacznę myśleć to jest po spaniu dobra godzinę w nocy 😕
Mam ostatnio gorsze dni, martwię się żebyśmy jak najdłużej wytrzymali brzuch juz duży czasami porządnie mnie zepnie ze zaboli dołem ale niby nieregularnie i zastanawiam się zawsze czy zaczyna się od góry bo wtedy to te przepowiadające ...

reklama
Mnie brzuch cos boli od wczoraj tyle, ze jest miękki wiec mam nadzieje ze jest Ok 🙂
Ja wstaje w nocy juz daaaaaawno minimum 3 razy, czasami jak zacznę myśleć to jest po spaniu dobra godzinę w nocy 😕
Mam ostatnio gorsze dni, martwię się żebyśmy jak najdłużej wytrzymali brzuch juz duży czasami porządnie mnie zepnie ze zaboli dołem ale niby nieregularnie i zastanawiam się zawsze czy zaczyna się od góry bo wtedy to te przepowiadające ...
A który to tydzień? I co mówi Twój ginekolog? Kontaktowalas się?

26 tydzien, jeszcze dużo za wcześnie zeby cos się podziało. Dzisiaj zawiozłam dziecko do szkoły zjadłam śniadanie i spałam do 11 😱 jestem tez trochę przeziębiona ....
Gin ogólnie 1,5 tygodnia temu był nawet zadowolony niby szyjka się skróciła bo wyszła 2,5 cm. Mówił żebym nie dopuszczała do akcji skurczowej dzisiaj kompletnie nic nie zrobiłam.
W pierwszych tygodniach ciąży byliśmy jeszcze u jednego lekarza i mówił ze przy ciąży bliźniaczej tak brzuch będzie bolał mój prowadzący niby mówi to samo. Sprawdzam czy nic nie krwawi jem tony tabletek i chyba moja ‚aktywność’ zacznie się równać zeru lada dzień 😞 ale musimy wytrzymać jeszcze 2 miesiące nie ma innej opcji. To są chłopcy z reguły słabsi od dziewczynek wiec muszę zaciskać nogi i leżeć z nimi do góry 😊

reklama
Do góry