Agnieszka2929
Fanka BB :)
Wypuscili mnie na drugi dzień ;pA jak tam u ciebie? Wyszłaś już ze szpitala? Cały czas korytarz czy jednak znalazło się miejsce na sali?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypuscili mnie na drugi dzień ;pA jak tam u ciebie? Wyszłaś już ze szpitala? Cały czas korytarz czy jednak znalazło się miejsce na sali?
Ja sie tylko tego krwawienia boje przez to 3 a tak ogolem latam sprzatam26 tydzien, jeszcze dużo za wcześnie zeby cos się podziało. Dzisiaj zawiozłam dziecko do szkoły zjadłam śniadanie i spałam do 11 jestem tez trochę przeziębiona ....
Gin ogólnie 1,5 tygodnia temu był nawet zadowolony niby szyjka się skróciła bo wyszła 2,5 cm. Mówił żebym nie dopuszczała do akcji skurczowej dzisiaj kompletnie nic nie zrobiłam.
W pierwszych tygodniach ciąży byliśmy jeszcze u jednego lekarza i mówił ze przy ciąży bliźniaczej tak brzuch będzie bolał mój prowadzący niby mówi to samo. Sprawdzam czy nic nie krwawi jem tony tabletek i chyba moja ‚aktywność’ zacznie się równać zeru lada dzień ale musimy wytrzymać jeszcze 2 miesiące nie ma innej opcji. To są chłopcy z reguły słabsi od dziewczynek wiec muszę zaciskać nogi i leżeć z nimi do góry
O to pikuś Aż dziwnie bo zazwyczaj 3 dni minimum trzymają.Wypuscili mnie na drugi dzień ;p
Potrzebne byly im miejsca na planowane cc mam przyjsc na badania za 2 tyg a potem mam se isc prywatnie gdzieśO to pikuś Aż dziwnie bo zazwyczaj 3 dni minimum trzymają.
Na NFZ lekarz ma obowiązek przyjąć cię w ciągu tygodnia.Potrzebne byly im miejsca na planowane cc mam przyjsc na badania za 2 tyg a potem mam se isc prywatnie gdzieś
No ale mam sobie chodzic prywatnie na usg teraz namawiaja wszędzie na prywatne wizyty za 2 tyg znow szpitalNa NFZ lekarz ma obowiązek przyjąć cię w ciągu tygodnia.
Nie musisz ich słuchać przecież. Możesz iść na fundusz, nikt nie moze cię zmusić na prywatne wizyty.No ale mam sobie chodzic prywatnie na usg teraz namawiaja wszędzie na prywatne wizyty za 2 tyg znow szpital
Może chodzi byś prenatalne trzecie zrobiła prywatnie bo w większości przypadków nie jest refundowane. Jaki normalny lekarz teraz w takim już tyg ciąży podejmie się prowadzenia takiej ciąży każdy Ci powie że powinien już do końca prowadzić ten co zaczął . A Ty wogole masz lekarza prowadzącego?No ale mam sobie chodzic prywatnie na usg teraz namawiaja wszędzie na prywatne wizyty za 2 tyg znow szpital
Mam,ale on nie robi usg on mi nic rakiego nie mowil tylko ta baba z iczmpMoże chodzi byś prenatalne trzecie zrobiła prywatnie bo w większości przypadków nie jest refundowane. Jaki normalny lekarz teraz w takim już tyg ciąży podejmie się prowadzenia takiej ciąży każdy Ci powie że powinien już do końca prowadzić ten co zaczął . A Ty wogole masz lekarza prowadzącego?