Margaret_80
Zaciekawiona BB
U mnie chłopiec8 dziewczynek, 3 chłopców
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie chłopiec8 dziewczynek, 3 chłopców
To od Twojego szpitala zalezy czego sobie życzą. Na pewno podstawowe to koszule do porodu z 3 szt. Podklady, podpaski, pamperdy, chusteczkiJa tez chłopiec [emoji3059]
Dziewczyny które już miały CC, co zabrać do szpitala ? Różni się to czymś od porodu naturalnego jeżeli chodzi o podkłady, majtki poporodowe itp?
Chodzi mi raczej z doświadczenia co wam się przydało dla samej siebie do porodu przez CC, a co nie. Wiadomo, że szpital ma swoją listę, ale czasem coś było przydatne a nie było tego na liście. Jakieś kosmetyki itp.To od Twojego szpitala zalezy czego sobie życzą. Na pewno podstawowe to koszule do porodu z 3 szt. Podklady, podpaski, pamperdy, chusteczki
Ja mam 2,5 letnie i się też zastanawiam jakoś raz w miesiącu przypominam sobie o czymś co muszę dokupić albo wymienić po córce
Chodzi mi raczej z doświadczenia co wam się przydało dla samej siebie do porodu przez CC, a co nie. Wiadomo, że szpital ma swoją listę, ale czasem coś było przydatne a nie było tego na liście. Jakieś kosmetyki itp.