G
gość _199
Gość
Kurcze dziewczyny coraz bardziej do mnie dochodzi ta cała ciąża i fakt, że za 4 miesiące będę mamą. Przerażające
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie przerażający to jest poród.Kurcze dziewczyny coraz bardziej do mnie dochodzi ta cała ciąża i fakt, że za 4 miesiące będę mamą. Przerażające
ja będę sobie spała, więc luzikDla mnie przerażający to jest poród.
Dlaczego? Ja idę na żywioł co ma byc to bedzie!Dla mnie przerażający to jest poród.[emoji849]
Tez tak uwazam! [emoji16]Dziewczyny dajcie spokój... Ja wiem, że to są zawsze obawy, ale jak tylko dzieciaczki i wy jesteście zdrowe to cieszcie się każda chwila, a nie martwcie na zapas.. na pewno sobie poradzicie
Ale z tego co piszesz to wszystko zapowiada się ok, prawda?Ja po prostu nie sądziłam, że to się jednak uda.
na początku nie było kolorowo, no i jedna strata za mną. Dopiero po połówkowych odetchnęłam.Ale z tego co piszesz to wszystko zapowiada się ok, prawda?
Ja dziś niestety kolejny raz zderzenie z rzeczywistością miałam.. kolejny specjalista wątpi w donoszenie zdrowej ciazy.. do tej pory jakoś wszystkie przeciwności miałam siłę zwalczać, ale dziś już się rozlozylam.. oczywiście inne sprawy jak domino też się muszą sypać, co nie pomaga..