reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej dziewczyny 🙃 my dzisiaj po połówkowych, jesteśmy w 21+5 tc. Z córeczką wszystki dobrze, waży już 400 g 😊 jak do tej pory przytyłam 8 kg, ale lekarz powiedział, że jak na razie nie widzi w tym nic złego. Trochę morfologia spadła, ale jeszcze nie jest czas na tabletki z żelazem, po prostu trzeba nadrabiać dietą. Wspominałam, że od jakiegoś czasu twardnieje brzuch i nie są to niestety skurcze przepowiadające, jak niektóre z Was wspominały. Szyjka minimalnie się skróciła, lekarz zwiększył dawkę magnezu i nospy. Nie lekceważcie twardnienia brzucha myśląc, że to skurcze przepowiadające. Lekarz kazał oczywiście odpoczywać.

Przeżyłam jakos, wyniki chyba są Ok, zastanawia mnie tylko, ze tak mało cukier spadł w drugiej godzinie porównując z pobraniem po godzinie.
Morfo tez robiłam i nie wiem na co zerknąć zeby stwierdzić ze jest anemia 🤔

Hej dziewczyny 🙃 my dzisiaj po połówkowych, jesteśmy w 21+5 tc. Z córeczką wszystki dobrze, waży już 400 g 😊 jak do tej pory przytyłam 8 kg, ale lekarz powiedział, że jak na razie nie widzi w tym nic złego. Trochę morfologia spadła, ale jeszcze nie jest czas na tabletki z żelazem, po prostu trzeba nadrabiać dietą. Wspominałam, że od jakiegoś czasu twardnieje brzuch i nie są to niestety skurcze przepowiadające, jak niektóre z Was wspominały. Szyjka minimalnie się skróciła, lekarz zwiększył dawkę magnezu i nospy. Nie lekceważcie twardnienia brzucha myśląc, że to skurcze przepowiadające. Lekarz kazał oczywiście odpoczywać.
no to super ! Spora już dziewczynka.
Ja dzisiaj poczułam z jednej strony ucisk na brzuchu, był twardy jak przyłożyłam dłoń ,ale tylko w tym miejscu. W dodatku tak dziwnie odstawał i to chyba był kopniak od mojego kluska.

no to super ! Spora już dziewczynka.
Ja dzisiaj poczułam z jednej strony ucisk na brzuchu, był twardy jak przyłożyłam dłoń ,ale tylko w tym miejscu. W dodatku tak dziwnie odstawał i to chyba był kopniak od mojego kluska.
Ja czasami mam tak, że na dole jest twardy, a wyżej do pępka jest miekki i odwrotnie

reklama
Do góry