reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Gorzej mają kobietki, które już posiadają dzieci. A jak na razie jesteśmy tylko we dwoje to o kogo mamy dbać jak nie o naszą córeczkę w brzuszku, więc ja od tygodnia już nie biegam jak poparzona tylko więcej odpoczywam 😊 wiadomo, że nie jest tak, że cały dzień leżę i nic nie robię, obiad zawsze gotowy na czas, pranie zrobione, pies wyprowadzony 😊
A niee, to u mnie to samo wszystko na cito zrobione :) ale chodze i wymyslam pierdylion rzeczy do zrobienia :) za to juz mnie mąż trochę goni bo tu okna, tam meble przestawiam i odkurzam, a później czuję się zdeponieta :) i ma chłop rację :D tylko, że ja juz tak mam.. Nie umiem siedzieć i nic nie robic :(

Hmmm, to ja jako jedyna, jak mam czas to jednak wolę odpoczywać? :p albo co najwyżej wybrać się na spacer/bieganie, jakąś wycieczkę, a nie sprzątać i gotować? ;) może jak przejdę na L4 to mi się odmieni, ale jak na razie jak mam czas to sobie książkę czytam albo serial oglądam, pranie i sprzątanie robimy jak w prawdziwym polskim domu tylko w soboty :D

Hmmm, to ja jako jedyna, jak mam czas to jednak wolę odpoczywać? :p albo co najwyżej wybrać się na spacer/bieganie, jakąś wycieczkę, a nie sprzątać i gotować? ;) może jak przejdę na L4 to mi się odmieni, ale jak na razie jak mam czas to sobie książkę czytam albo serial oglądam, pranie i sprzątanie robimy jak w prawdziwym polskim domu tylko w soboty :D
Ja to z natury raczej panią domu nie jestem. Obowiązki po połowie, obiady raczej mojemu zamawiam, resztę posiłków robi sobie sam. Średnia podobno ze mnie przyszła żona, ale trudno 🤣

Dzisiaj pracowity dzień, pozbierałam rzeczy od siostry, więc już kilka ubranek, koszule do karmienia i resztę pierdół już mam. Zawsze kilka stówek zaoszczędzone 😁

reklama
Do góry