reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Gorzej mają kobietki, które już posiadają dzieci. A jak na razie jesteśmy tylko we dwoje to o kogo mamy dbać jak nie o naszą córeczkę w brzuszku, więc ja od tygodnia już nie biegam jak poparzona tylko więcej odpoczywam 😊 wiadomo, że nie jest tak, że cały dzień leżę i nic nie robię, obiad zawsze gotowy na czas, pranie zrobione, pies wyprowadzony 😊
A niee, to u mnie to samo wszystko na cito zrobione :) ale chodze i wymyslam pierdylion rzeczy do zrobienia :) za to juz mnie mąż trochę goni bo tu okna, tam meble przestawiam i odkurzam, a później czuję się zdeponieta :) i ma chłop rację :D tylko, że ja juz tak mam.. Nie umiem siedzieć i nic nie robic :(

Hmmm, to ja jako jedyna, jak mam czas to jednak wolę odpoczywać? :p albo co najwyżej wybrać się na spacer/bieganie, jakąś wycieczkę, a nie sprzątać i gotować? ;) może jak przejdę na L4 to mi się odmieni, ale jak na razie jak mam czas to sobie książkę czytam albo serial oglądam, pranie i sprzątanie robimy jak w prawdziwym polskim domu tylko w soboty :D

Hmmm, to ja jako jedyna, jak mam czas to jednak wolę odpoczywać? :p albo co najwyżej wybrać się na spacer/bieganie, jakąś wycieczkę, a nie sprzątać i gotować? ;) może jak przejdę na L4 to mi się odmieni, ale jak na razie jak mam czas to sobie książkę czytam albo serial oglądam, pranie i sprzątanie robimy jak w prawdziwym polskim domu tylko w soboty :D
Ja to z natury raczej panią domu nie jestem. Obowiązki po połowie, obiady raczej mojemu zamawiam, resztę posiłków robi sobie sam. Średnia podobno ze mnie przyszła żona, ale trudno 🤣

Dzisiaj pracowity dzień, pozbierałam rzeczy od siostry, więc już kilka ubranek, koszule do karmienia i resztę pierdół już mam. Zawsze kilka stówek zaoszczędzone 😁

reklama
Do góry