reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczynki pomocy :) mam okropne skórcze nóg w 18 tygodniu. Bierzecie magnez? Byłam w dwóch aptekach i w każdej mówią mi, że niby można ale na swoją odpowiedzialność, bo nikt badań na ciężarnych przeprowadzać nie będzie. .. Fajnie, staram się wytrzymywać bez ale męczę się przy tym. Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie. Może któraś z Was juz bierze i lekarz mówi, że jest ok?

reklama
Dziewczynki pomocy :) mam okropne skórcze nóg w 18 tygodniu. Bierzecie magnez? Byłam w dwóch aptekach i w każdej mówią mi, że niby można ale na swoją odpowiedzialność, bo nikt badań na ciężarnych przeprowadzać nie będzie. .. Fajnie, staram się wytrzymywać bez ale męczę się przy tym. Wizytę mam dopiero za 3 tygodnie. Może któraś z Was juz bierze i lekarz mówi, że jest ok?

Ja biorę 3x dziennie asmag forte przepisany juz chyba ze 2 miesiące temu przez gina. Jak czasem zapomnę albo cos to zaraz łyde mi wygnie nad ranem a to tak boli 😭😱

Ja przez skurcze i dretwienie nóg i rąk trafiłam do szpitala w nocy z soboty na niedzielę. Wczoraj wyszłam. Niestety u mnie prawdopodobnie jest to bardziej skomplikowany problem. Też czekam na wizytę u mojego ginekologa- jeszcze 2 tyg.

Bierz magnez i b6 mi lekarz każe brać juz dawno.

reklama
Do góry