reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mi siostra od znajomej przywiozła, bebetto 42 co prawda jest jeden za drugim ale i tak na początku nie będę sama na spacery chodzić a mimo, ze zima to czasem pasuje ich chociaż wystawić na zewnątrz. Na wiosnę kupię spacerówkę taka juz jeden obok drugiego i szukam przyczepki rowerowej z możliwością kolka z przodu to tez jakaś alternatywa zeby wsadzić dwa tyłki jak do kogoś pojedziemy 😊

No boli boli :( zaryzykuję i wezmę aspargin, tak mi kobieta w aptece poleciła - może ulży. Już jestem spokojniejsza, że cos tez bierzecie 😊
Dziwne, że akurat aspargin poleciła, bo to ma potas, A na to trzeba podobno uważać w ciazy. Mi lekarze polecają magneb6 i mówią, że spokojnie do 6 dziennie można w ciazy. Faktycznie jak biorę 4 to mnie łapią skurcze więc widocznie za mało. W 1 ciąży brałam 6 dziennie i wszystko było ok - bez tego mi strasznie serce wariowało przy anemi

Dziwne, że akurat aspargin poleciła, bo to ma potas, A na to trzeba podobno uważać w ciazy. Mi lekarze polecają magneb6 i mówią, że spokojnie do 6 dziennie można w ciazy. Faktycznie jak biorę 4 to mnie łapią skurcze więc widocznie za mało. W 1 ciąży brałam 6 dziennie i wszystko było ok - bez tego mi strasznie serce wariowało przy anemi

Uważać na potas ? Każdy potas bez recepty to suplement diety 🙂 ja mam potas przepisany niestety bo jest niski 😕

szybko ;P ja póki co nie ryzykuje.
On ogólnie z tego co widzę nawet nowy jest dosyć tani, a co z fotelikiem? Ma wszystkie atesty itp. ? Mój wymarzony wózek niewiele droższy i się zastanawiam czy fotelik nie będzie do dupy
Była okazja to kupiłam :) przecież jak chciała sprzedać, to nie będzie za mną czekać aż urodzę :) czy nowy jest tani? Zależy dla kogo i co oznacza tani :) w cenie nowego to ja mam swój, ktory wygląda idealnie i nowe łóżeczko z materacykiem i resztą niezbędnych rzeczy do łóżeczka :) także jestem zadowolona z zakupu :)

Czytałam jeszcze w internecie i widzę, że biorą go dziewczyny w ciąży. Jutro jeszcze upewnie się w drugiej aptece i będę spokojniejsza :)

Była okazja to kupiłam :) przecież jak chciała sprzedać, to nie będzie za mną czekać aż urodzę :) czy nowy jest tani? Zależy dla kogo i co oznacza tani :) w cenie nowego to ja mam swój, ktory wygląda idealnie i nowe łóżeczko z materacykiem i resztą niezbędnych rzeczy do łóżeczka :) także jestem zadowolona z zakupu :)
Nie to miałam na myśli. Ja się po prostu boje, że coś pójdzie nie tak.
Widziałam go za ok. 1000 zł, więc cena aż tak nie powala, bo jak pierwszy raz otworzyłam stronę z wózkami to widziałam za 3-4 tyś i byłam przerażona, przecież w takiej cenie można kupić samochód.
Też ostatecznie wybrałam model, który kosztuje niewiele więcej, nie ma sensu przepłacać. Najważniejsze, że jesteś zadowolona.

Nie to miałam na myśli. Ja się po prostu boje, że coś pójdzie nie tak.
Widziałam go za ok. 1000 zł, więc cena aż tak nie powala, bo jak pierwszy raz otworzyłam stronę z wózkami to widziałam za 3-4 tyś i byłam przerażona, przecież w takiej cenie można kupić samochód.
Też ostatecznie wybrałam model, który kosztuje niewiele więcej, nie ma sensu przepłacać. Najważniejsze, że jesteś zadowolona.
To ja go widziałam najtaniej za 1400 + przesyłka. Uważam, że wozek to jest jedna wielka niewiadoma... Koleżanka od której go kupiłam korzystała z niego zaledwie 4 miesiące bo mała nie chciała w gondoli leżeć a spacerowke miała inna po starszej córce.. Mieszka w bloku to ma chodniki i kołeczka może mieć małe, ja niestety bez pompowanych nie ujadę, a czy będzie chciał mały w nim jeździć o to jest pytanie. Kuzynka dała za wózek 1500 a jak tylko zaczęła córka chodzić, wózek poszedł do piwnicy. Na prawde szkoda kasę pakować w nowe moim zdaniem :)
I nie boję się, że coś mogło by pójść nie tak. Nawet nie dopuszczam do siebie takiej myśli :) mały zdrów, ja też i wierzę z całego serducha, że tak bedzie do samego końca :) jestem optymistką :)

reklama
Do góry