G
gość _199
Gość
znowu mi wyszła daremna morfologia
też macie takie wysokie leukocyty?
też macie takie wysokie leukocyty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też sobie miejsca od rana znaleźć nie mogłam.. Jeszcze jak obiadek zaczęłam gotować to już w ogole myślałam, że zwariujeU was też taka duchota... Oddychać się nie da..
Ja om 26.04 i chyba tez 4.02 termin ale ze niby moje tez wieksze i mam poki co 25.01W środek
ja ogólnie niby 4 luty wg okresu, ale dziecko jest strasznie duże, więc wg CRL szybciej mam termin ;D
Ja pol ciazy nie moglam jesc a teraz tylko malosolne.Dziewczyny a ja bylam u tesciowej na grillu. Jakos nigdy nie przepadalam za kiszonyni ogorkami. Moja tesciowa nastawila na malosolne ale ze nikt nie jadł wyszly swieże kiszone. Mowie sprobuje i co? Jak sie nie dopadne jak szalona az głupio zeby troche dla innych zostawic. No ale były takie pyszne dzis nie mysle o niczym tylko o tych ogorkach. O Boziu ktora lubi teraz w ciazy???
Ja muszę mieć ogórki kiszone, małosolne (zależy kto jaki ma zapas ) muszę mieć do KAŻDEGO posiłku nie wyobrażam sobie dnia bez nichDziewczyny a ja bylam u tesciowej na grillu. Jakos nigdy nie przepadalam za kiszonyni ogorkami. Moja tesciowa nastawila na malosolne ale ze nikt nie jadł wyszly swieże kiszone. Mowie sprobuje i co? Jak sie nie dopadne jak szalona az głupio zeby troche dla innych zostawic. No ale były takie pyszne dzis nie mysle o niczym tylko o tych ogorkach. O Boziu ktora lubi teraz w ciazy???
Dziewczyny a ja bylam u tesciowej na grillu. Jakos nigdy nie przepadalam za kiszonyni ogorkami. Moja tesciowa nastawila na malosolne ale ze nikt nie jadł wyszly swieże kiszone. Mowie sprobuje i co? Jak sie nie dopadne jak szalona az głupio zeby troche dla innych zostawic. No ale były takie pyszne dzis nie mysle o niczym tylko o tych ogorkach. O Boziu ktora lubi teraz w ciazy???