reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
15tys. Wcześniej mialam 17, potem 14 i znów urosło. Crp mam w normie. Lekarz cały czas kontroluje mnie od środka, jutro wizyta więc poczekam
No to niby crp dobrze wróży, ale coś się musi dziać raczej jak znów w górę... U mnie najwyżej bylo 13.8, niby jeszcze ok, ostatnie dwa badania mam poniżej 11. Mam nadzieję, że nic poważnego, lelarz na pewno coś wymyśli :)

Cześć dziewczyny! Jak Wasze brzuszki? Jak się czujecie? Niektóre z Was zbliżają się już do półmetku (Kiedy to zleciało!)🙆🏻‍♀️

20 tydzien zaczynamy w piątek. Brzuch mnie boli jak zwykle po bokach stawianie się trochę ustało ale pewnie to są następstwa tego, ze rośnie 🤔 chłopaki najlepsza imprezę robią w nocy kiedy matka śpi 😱 będzie ciekawie jak się urodzą 😊
Ogólnie brzuch mam nieduży, takie jakby może ciut większe wzdęcie ale to z tygodnia na tydzien może się zmienić i zrobie się mini słonikiem 😜 póki co jeszcze potrafię ich tak ubrać ze prawie wcale nie widać 🙂

reklama
Do góry