Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja jeszcze nie.Dziewczyny a ruchy już czujecie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze nie.Dziewczyny a ruchy już czujecie ?
Ja czuje lekkie łaskotanie jestem 15+1 W sumie to moja kolejna ciąża więc szybciej się ruchy czuje. W pierwszej poczułam ok 17-18 tydzień. Ogólnie przy pierwszej ciąży do 20 tygodnia powinno już czuć się ruchyDziewczyny a ruchy już czujecie ?
No ja już coś czuje więc zastanawiam się czy faktycznie mogę coś odczuwać czy sobie wymyślamJa czuje lekkie łaskotanie jestem 15+1 W sumie to moja kolejna ciąża więc szybciej się ruchy czuje. W pierwszej poczułam ok 17-18 tydzień. Ogólnie przy pierwszej ciąży do 20 tygodnia powinno już czuć się ruchy
Ja tez jeszcze nie czuje.Dziewczyny a ruchy już czujecie ?
Jak je robisz??Jeszcze tarte na zupkę. Zobacz załącznik 1159643
Mi 2 tygodnie temu lekarka powiedziała że za wcześnie na ruchy abym czula ale nie mowi że na pewno. Ja wiem że to dziecko, dzisiaj oprócz laskotania poczułam jakby się obracało. To samo uczucie miałam z córką ale też czasem wydaje mi się że to moje urojeniaNo ja już coś czuje więc zastanawiam się czy faktycznie mogę coś odczuwać czy sobie wymyślam
Ja od 13 tyg a dzis tak sobie drzwiami uderzylam,że myslalam ze cos sie stało ale ruszaja sieDziewczyny a ruchy już czujecie ?
Trę na tarce, zasypuję solą 1 lyzka kopiasta soli na 1 kg ogorkow. Odstawiam na 3-4 h, pozniej do sloika,oczywiscie do sloika daje chrzan, koper i czosnek zalewam pozostalym sokiem po ogórkach i odstawiam do spiżarki. Gotowe!Jak je robisz??