reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Cześć dziewczyny! Jestem już po badaniach :) przez tydzień Dzidzia urosła do 7 cm :) dzisiaj się bardzo wierciła więc ciężko było ją złapać... raz na głowie leżała, potem nogami machała, a to tyłem się odwróciła... Ale najważniejsze że wszystko w porządku:)
Który u Ciebie tydzień Martyna? [emoji4]

reklama
Dziewczyny jakie preparaty z kw. Foliowym przyjmujecie ? Mi lekarz polecił pregna plus i stresowalam dobrej pory, ale jestem tak zakręcona że dziś mi zabrakło. Poszlam do apteki najbliższej A tam cena z komsosu-59zl /opakowanie. A kupowałam poniżej 30. Wzięłam więc dziś folik (mam jeszcze cale opakowanie) i jutro pójdę troszkę dalej do apteki bo dziś padam na pysk... (to moja pierwsza wyjście od 3 miesięcy podczas których miałam leżeć i jestem w szoku jak bardzo nie mam sily).
Ps czy Wy także jestesxie dziś to mega śpiące? Czy jednak jeszcze w tym 13+0 ta senność tak szybko nie ustępuje?

Cześć dziewczyny! Jestem już po badaniach :) przez tydzień Dzidzia urosła do 7 cm :) dzisiaj się bardzo wierciła więc ciężko było ją złapać... raz na głowie leżała, potem nogami machała, a to tyłem się odwróciła... Ale najważniejsze że wszystko w porządku:)
Martynko A przypomnij ile miała tydzień temu?

Dziewczyny jakie preparaty z kw. Foliowym przyjmujecie ? Mi lekarz polecił pregna plus i stresowalam dobrej pory, ale jestem tak zakręcona że dziś mi zabrakło. Poszlam do apteki najbliższej A tam cena z komsosu-59zl /opakowanie. A kupowałam poniżej 30. Wzięłam więc dziś folik (mam jeszcze cale opakowanie) i jutro pójdę troszkę dalej do apteki bo dziś padam na pysk... (to moja pierwsza wyjście od 3 miesięcy podczas których miałam leżeć i jestem w szoku jak bardzo nie mam sily).
Ps czy Wy także jestesxie dziś to mega śpiące? Czy jednak jeszcze w tym 13+0 ta senność tak szybko nie ustępuje?
Ja zaczelam 16 tydz i nadal czesto śpię ja juz nie biorę kwasu ani witamin bo mi szkodza .

reklama
Do góry