Z
zmiana8.2
Gość
A tak w ogole to skad jestes ?Ja teraz chodze do lekarzy w szpitalu,a tam zdj nie daja grunt zeby było dobrze zdj na pamiatke beda po ur
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak w ogole to skad jestes ?Ja teraz chodze do lekarzy w szpitalu,a tam zdj nie daja grunt zeby było dobrze zdj na pamiatke beda po ur
Ooo a skąd jestes? Moze mieszkamy blisko siebie?To tak jak Ja mam 6 km do Wro[emoji6]
DSR czyli druga strona, ale Wisznia Mała jest mi znanaOoo a skąd jestes? Moze mieszkamy blisko siebie?
5,4 cm przecinek się schował54 cm hmm to juz jak do porodu
Eee to mamy do siebie bliziutko! Super w koncu mam brzuchatke po znajomości ja Dtr [emoji3]do Wiszni moze mam 5 km, szefa mam z Dsr[emoji3][emoji3]DSR czyli druga strona, ale Wisznia Mała jest mi znana[emoji106][emoji106]
Ciekawe ile mój Bąbel będzie miał we wtorek/srode5,4 cm przecinek się schował
Ciekawe ile mój Bąbel będzie miał we wtorek/srode
Hahaha 3mam kciukasy! Daj znać)Ja dzisiaj idę, mam nadzieje, ze powie widzę dorodne kochonez[emoji1][emoji1]
Trzymaj nie puszczaj !Hahaha 3mam kciukasy! Daj znać)