reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny Hej 😊
Mam problem z logowaniem .
Byłam u lekarza , widzialam pusty pecherzyk , który wygląda na 3 tydzień ( zgadza się z datą zapłodnienia ) kolejna wizyta w dzień matki 26 maja.
Boje się że będzie pusty pecherzyk 😭
W lipcu poroniłam dwa puste pęcherzyki.
Czy któraś z Was miała pusty i później już był zarodek ??

reklama
Dziewczyny Hej 😊
Mam problem z logowaniem .
Byłam u lekarza , widzialam pusty pecherzyk , który wygląda na 3 tydzień ( zgadza się z datą zapłodnienia ) kolejna wizyta w dzień matki 26 maja.
Boje się że będzie pusty pecherzyk 😭
W lipcu poroniłam dwa puste pęcherzyki.
Czy któraś z Was miała pusty i później już był zarodek ??

Kochana na tym etapie ciąży każą nas miala pusty . Ja dowiedziałam się wczoraj ze mam zarodek A kończę 6 tydzień więc nie denerwuj się myśl pozytywnie. Do dnia mamy już nie daleko wiec na pewno będzie:)

U mnie do zapłodnienia doszło na przełomie 19/20 kwietnia. Wczoraj na wizycie pokazał się tylko pęcherzyk ciążowy. Z pierwszym synkiem miałam tak samo teraz biega koło mnie wesoły trzylatek. Czekam na kolejna wizyte 28maja i jestem dobrej myśli☺️

U mnie do zapłodnienia doszło na przełomie 19/20 kwietnia. Wczoraj na wizycie pokazał się tylko pęcherzyk ciążowy. Z pierwszym synkiem miałam tak samo teraz biega koło mnie wesoły trzylatek. Czekam na kolejna wizyte 28maja i jestem dobrej myśli☺
Czyli podobny czas 😊 czyli liczę na to że się pokaże na następnej wizycie zarodek .

Hej dziewczyny, OM 06.04, z niedzieli na poniedziałek dostałam plamień, wiec przerażona pojechałam do lekarza. A „Pani doktor” z Luxemdu po minutowym badaniu powiedziała cyt. „z tej ciąży nic nie będzie, najlepiej jak państwo zaczną myśleć o invitro„ (pęcherzyk ciążowy 16 mm, pęcherzyk żółtkowy 2 mm). Tego samego dnia beta 8000, po 48h 17000. Jestem przerażona, na dodatek chyba mam mniejszy obrzęk piersi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny. Jestem po dwóch ciążach biochemicznych... OM 06.04, z niedzieli na poniedziałek dostałam plamień, wiec przerażona pojechałam do lekarza. A „Pani doktor” z Luxemdu po minutowym badaniu powiedziała cyt. „z tej ciąży nic nie będzie, najlepiej jak państwo zaczną myśleć o invitro„ (pęcherzyk ciążowy 16 mm, pęcherzyk żółtkowy 2 mm). Tego samego dnia beta 8000, po 48h 17000. Jestem przerażona, na dodatek chyba mam mniejszy obrzęk piersi.

Boże co za lekarze !!!! Idź kochana zrób bete i zobacz jaki jest wynik. Beta prawdę Ci powie

Do góry