reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
no oby to tylko krwiak. nie stresuj sie i odpoczywaj
ja jestem okropna i zaraz to zobaczycie mam glopi humor bo wlasnie zdalam ostatnia prace zaliczeniowa

Ja też idę z Wami 🙂
.......... pod drzwiami
Też poproszę o dopisanie mnie.
prosi to sie......

no ale to jaja i mam nadzieje ze zrozumiecie

a tak wogole kociary to poszczuje was zaras moim pikusiem. same koty kurna

No ja jestem panikara i się stresuje bardzo, ale krwiaka mam od samego początku, więc moze to jego sprawka. To ze nie ma krwi, tylko brązowe plamienie to też jest plus i chyba sprawia na razie, że nie wyję tylko się smucę. I szczerze jestem tak tym stresem, upałem i strachem wykończona, że po rozmowie z dr postanowiłam się porostu polożyć nic nie roić i za wszelka cenę uspokoic. Chociaż nie wierzę, że będę spać, prędzej się modlić będę...
Aha ja dziś 10+3

To fakt, skoro nie ma świeżej krwi to bardzo dobrze. A skoro piszesz, że miałaś wcześniej krwiaka to prawdopodobnie już znany jest winowajca :).
Bardzo dobrze że się położyłas, teraz w ogóle powinnaś dużo leżeć i odpoczywać z uwagi na tego krwiaka.

no oby to tylko krwiak. nie stresuj sie i odpoczywaj
ja jestem okropna i zaraz to zobaczycie mam glopi humor bo wlasnie zdalam ostatnia prace zaliczeniowa

.......... pod drzwiami

prosi to sie......

no ale to jaja i mam nadzieje ze zrozumiecie

a tak wogole kociary to poszczuje was zaras moim pikusiem. same koty kurna
Spokojnie ja mam yorka, mniejszy od kota ale nadal pies (podobno)😂

reklama
To fakt, skoro nie ma świeżej krwi to bardzo dobrze. A skoro piszesz, że miałaś wcześniej krwiaka to prawdopodobnie już znany jest winowajca :).
Bardzo dobrze że się położyłas, teraz w ogóle powinnaś dużo leżeć i odpoczywać z uwagi na tego krwiaka.
Oby to był sprawca, teraz kwestia usg i pozytywnego końca........ muszę to kurna wizualizować.... czy coś w tym stylu

Do góry