Ana_84
Fanka BB :)
Życzę Ci wszystkiego dobrego! Miło było Cię poDzięki dziewczyny! Naprawdę od poniedziałku miałam sporo czasu żeby się z tym stopniowo oswoić, także jest już lepiej...myślę że wylałam wczoraj morze łez (wcześniej jeszcze żyłam nadzieją) i to już trochę pomoglo... Całe szczęście mam synka, dzięki któremu się trzymam i jest mi dużo łatwiej to znieść... Naprawdę nie wyobrażam sobie co czułyście w pierwszych ciążach przy poronieniach... Odstawiłam dzisiaj duphaston, plamienia zmieniły już kolor z brązowego na czerwony, także mam nadzieję że się rozkręci i szybko pójdzie... Jeszcze raz życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie :-) przepraszam że napisałam tu te źle wieści, pewnie niepotrzebnie Was zestresowałam, ale chciałam się pożegnać... W końcu sporo czasu tu spędziłam :-) powodzenia :-)
Ja życzę Tobie żebyś jak najszybciej doszła do siebie, wewnętrznego spokoju i spełnienia w przyszłości marzenia o drugim dziecku. Dobrze że masz cudownego synka-on napewno pomoze Ci szybko wrócić do siebie powodzenia wszystkiego dobrego!Dzięki dziewczyny! Naprawdę od poniedziałku miałam sporo czasu żeby się z tym stopniowo oswoić, także jest już lepiej...myślę że wylałam wczoraj morze łez (wcześniej jeszcze żyłam nadzieją) i to już trochę pomoglo... Całe szczęście mam synka, dzięki któremu się trzymam i jest mi dużo łatwiej to znieść... Naprawdę nie wyobrażam sobie co czułyście w pierwszych ciążach przy poronieniach... Odstawiłam dzisiaj duphaston, plamienia zmieniły już kolor z brązowego na czerwony, także mam nadzieję że się rozkręci i szybko pójdzie... Jeszcze raz życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie :-) przepraszam że napisałam tu te źle wieści, pewnie niepotrzebnie Was zestresowałam, ale chciałam się pożegnać... W końcu sporo czasu tu spędziłam :-) powodzenia :-)