reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Baby jakie Wy te zelazo bierzecie, bo mi gin nic nie przepisał ( a wyniki mam takie sobie), a rozmawiałam dziś z kobieta która czwarty raz leży na oddziale z 3miesieczną córka bo mała ma małopłytkowość czy jakoś tak.Lekarze twierdzą ,ze powodem tego jest iż w ostatnim trymestrze ciąży kobieta nie brała żelaz i teraz dziecko go nie przyswaja. Czy to możliwe???:eek:

reklama
Joasia na 25 stycznia....

Emilia hmmm nie wiem czy to mozliwe ale ja mam cos takiego co nazywa sie maloplytkowoscia rzekoma. Pojawilo mi sie to dopiero w ciazy i polega na tym ze mam odpowiednia ilosc plytek krwi tylko sie sklejaja. Ale z tego co mi lekarz tlumaczyl to zelazo nie ma na to wplywu....

Joasia u mnie sprawa wyglada dosc pogmatwanie;-) bo w czasie jak zaszlam w ciaze mialam zaburzenia miesiaczki i okres mialam 7.04.... no i przez to mam rozbierznosc termin wg OM i wg USG o ponad 2 tyg... jednak moj lekarz stwierdzil ze prawidlowy jest wiek plodu wg USG i z tego wynika ze jestem w 34 tc. A termin porodu tez mi sie ciagle wacha, przyjmuje za najbardziej prawdopodobny ten pierwszy czyli 25 stycznia chociaz wg ostatniego USG termin porodu mam na 18 stycznia. Wiec sama widzisz ze ja sama nawet nie wiem w ktorym tygodniu rzeczywiscie jestem:-D

hehe widze u kazdej jakies rozbieznosci :-) jak malenstwa juz postanowia wyjsc to sie dopiero dowiemy na kiedy mialysmy termin:-D

ja zawsze mialam idealnie miesiaczke co miesiac w ten sam dzien ale przed ciaza jakos mi sie organizm zbuntowal i jak na zlosc mi wszystko rozregulowal;-)

reklama
to ja juz niewiem w karcie ciazy mam wpisany 17 stycznia:eek::eek:
wsumie ja nigdy okresu regularnie nie mialam zawsze mi sie przesowal pare dni
no ale ostatni raz mialam 19.04:confused2:

Do góry