Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się trochę cykam... ale Tymuś duży ponoć, lekarz sugeruje...wiec niech się dzieje wola nieba. Choć jeszcze 4 stycznia się okaże na 100%Kaja To nie fer :-) Ja też chce tydzień wczesniej :-)
Mi lekarz przepisal Tardyferon (na recepte). Bralam miesiac i juz nastepnego nie przepisywal ale mam dobre wyniki krwi na szczescie.:-)Baby jakie Wy te zelazo bierzecie, bo mi gin nic nie przepisał ( a wyniki mam takie sobie), a rozmawiałam dziś z kobieta która czwarty raz leży na oddziale z 3miesieczną córka bo mała ma małopłytkowość czy jakoś tak.Lekarze twierdzą ,ze powodem tego jest iż w ostatnim trymestrze ciąży kobieta nie brała żelaz i teraz dziecko go nie przyswaja. Czy to możliwe???![]()