jola.24
Fanka BB :)
Ja wpdalam sie tylko pozegnac, ciezki dzien za mna ale gladz polozona
chyba jak dzis padne to nie wstane![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dobrej nocki dziewczynki:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Dobrej nocki dziewczynki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dorcia z jakiego przepisu pieczesz? kurczę, jakie pierniczki można zrobić jeszcze,żeby na święta nie były twarde jak skała? bo mnie skusiłyście i mam zamiar upiec- pierwszy raz w życiu
QUOTE]
ja piekę już drugie z tej strony: Pierniki i pierniczki najpierw alpejskie, dzisiaj ikeowskie wszystkie pyszne i łatwe polecam!
co do miodu to dla mnie żadna różnica ja dzisiaj pół miasta zjechałam żeby kupić syrop klonowy
no nie mów...to ja nie rodzę!\
A tak poza tym zazdroszcze tym, ktore rodza w szpitalach gdzie chociaz maz moze byc z wami. W Koszalinie totalny zakaz odwiedzin i zero proodow rodzinnych![]()
Pozdrowionka!nie dość że w ogóle nie mają znieczulenia to jeszcze to...normalnie strajk i ja nie rodzę!
co do roboty dzisiaj hehe zakupy były deska kupiona, bigos pycha, ale pieroggo zostawiłam na jutro, a pierniczki są pyszne
kawka kupiona...wypita...pachniała i smakowała jak kawa...niebo w gębie!!!
co do rozstępów smaruję i smaruję póki co więcej na cyckach nie ma brzuch nadal całyale... wewnętrzna strona obu ud aż po kolana jest w czerwonych pręgach jak u tygrysa masakra jak ja się na plaży pokażę to nie wiem
dziś kurier przyniósł olejek do masażu krocza dzisiaj mężus startuje z masażem
oj gdybyśmy wszystkie mogły strzelić kielicha przed porodem o ile weselej byłoby na sali
moja ostatnia @ była 17.04 a termin z OM mam na 24styczeń...
wysypiacie się? bo ja wymiękam, juz pal sześć to sikanie ale biodra mi wysiadają bo to ciągle na jednym albo na drugim boku a ile można
a jeśli chodzi o wizyty u gina...m się śmieje, że do gina zawsze chodzę tam ładnie uczesana a dla niego to nie zawszeto mu powiedziałam, że jak on do dentysty idzie to zęby myje więc to prawie tak samo
mniejsza o stopy na porodówkę biorę skarpetki bo podobno strasznie nogi marzną
a poza tym mam ostatnio taki gazy że nawet na samolocie bączek poleciał ale nie taki pryk raczej gazik no ale ile to wstydu to juz moje
no nic m okupuje tv i te walki a ja chyba się zawinę spać trzymcie się do juterka!
Postaram się jutro cyknąć jakiś fotki i zamieścić.macy pisze:Nadarienne, poprosimy o zdjęcie w wątku z kącikiem dla maluszka.