Witajcie Mamusie!!
Miło poczytać dobre wieści z wizyt!! Cieszę się razem z Wami
Ale dzieciaczki już duuuuże
Ciekawe ile mój waży
Jutro się dowiem chyba
Jak Wam napisałam o dziadku z banku, to dosłownie 3 minuty później zadzwonił tata, a ja oczywiście płakałam... On nie cierpi jak płacze
I zapytał czy humory czy co... I mówię mu, że ten dupek z klatki 39 był w banku i ... i mam siniola, ale nie chodzi o siniaka, ale o to jak się zachował... Myślałam, że tata inaczej zareaguje trochę, a on tak się wkurzył, że lepiej nie mówić... Jego przyjaciel jest kimś tam w policji, wygląda jak taka typowa menda, sam widok straszy... Tata zadzwonił do Pana M., a on osobiście pofatygował się do dziadka, wziął tatę i 2 policjantów... Dziadek nie jest takim dziadkiem, bo ma dopiero 56 lat, a wygląda na jakieś 70
Zabrali go na komisariat i nie wiem co tam się działo... Jakąś godzinkę temu przyszedł dziad jeden do mnie z wielkim bukietem kwiatów z przeprosinami!! Powiedziałam jemu, żeby te kwiaty zabrał i dał swojej żonie, bo ona więcej łez wylała przez niego i zapewne siniaków też więcej ma ode mnie... I żeby przemyślał swoje zachowanie, bo zgubi go to wszystko!! Facet miał łzy w oczach i jakieś takie coś jak mu powiedziałam o żonie i co sądzę o nim... Mam nadzieję, że nauczy go to czegoś... Zapytał na koniec czy wycofam oskarżenie (a ja niczego nie zgłaszałam
). Powiedziałam, że się zastanowię...
Jak z nim rozmawiałam mój mąż był w domku... A jak Pan poszedł, to miałam awanturę, że nie powiedziałam nic...
Teraz to wszystko ze mnie schodzi, dopiero nerwy puszczają i płakam sobie sama do siebie
Dziś znów jestem sama w nocy :-( Przynajmniej mam dużo miejsca w łóżku
Nie wiem tylko co zrobię jak mnie bóle dopadły, bo dziś to myślałam, że to już tak bolało... Ciekawe co doktor powie na te bóle...
Boję się, że mi wody odejdą już teraz i zamiast wkładek używam podpasek, bardziej chłonne są... Schizy już jakieś mam... Cały czas jak idę siusiu wpatruję się w majty i szukam czopa śluzowego
To chyba normalne nie jest
A jutro wizytę mam i muszę się ogolić :-) A brzuch mi przysłania ten mój brzuch!! I nie tylko tak, że nie widzę go, ale tak, że leży mi na tym moim buszu
W dzień pospałam trochę i śniło mi się, że pojechałam do Joasi na herbatkę do Oświęcimia
Jechałam ponad 700 km, żeby się napić ciepłej herbaty, zjeść kawałek ciasta i wracać do domku
Sama w 37 tygodniu ciąży :-)
Mi z cycków też leci mocno!!
Wyczytałam gdzieś, że jak kobieta w 9 m-cu ciąży usłyszy płacz dziecka (obojętnie jakiego), to leci siara... Byliśmy w sklepie, dziecko płakało, a moja bluzka na lewej piersi po chwili była ufajdana...
Gratuluję raz jeszcze super bobasków!!!
Później jeszcze do Was zajrzę!!
A póki co buziaki zostawiam dla Was i Maluszków
:*:* ... :*