reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziendoberek Dziewczynki:-)
Witam nowe Styczniowki;-)

Nadineczka ja ostatnio jak robilam zakupy to nie moglam sie oderwac od przyborow szkolnych. Uwielbiam je, te kolorowe flamastry, zeszytki, kredki, cienkopisy, linijki, gumki do scierania. I juz nie moge sie doczekac, kiedy moje dziecko bedzie szlo do szkoly, to bedziemy wybierac wszystko godzinami hehe mam nadzieje:tak: albo tylko ja bede wybierac :-D
Beti trzymam kciuki za usg:-)

W przeciwienstwie do wczorajszego dnia, dzis czuje sie jakas mega pobudzona. Zaraz zabieram sie za nauke i to ostro, ale i tak bede tutaj zagladac, bo bez BB chyba juz zyc nie moge:szok::szok::szok:

Milego dzionka dla wszystkich:rofl2:

reklama
Cześć laseczki
wcinam śniadanko i powoli zbieram się do pracy,
Pika30 witam i gratuluję, chłopczyk czy dziewczynka?:-D

Beti81 bo one są tak przy ciuszkach dla maluszków:tak:
Karoli4 mam tak samo, z papierniczego mogłabym nie wychodzić, oby dzidzia nie wdała się w tatusia, bo go do szkoły będę wołami zaciągać:cool2::-D
Dziewczyny ale miałam dzisiaj niespodziankę od dzisiaj koniec ze spaniem na brzuszku:-Dco się nie położyłam to mi się dostawało kopniaki super prezent na przebudzenie dzidzia aktywnie wykopuje matkę do roboty, chyba dogadała się z psem który od rana oblizuje mi rękę i piszczy żeby wstać:-D:-D:-D
Beti moja waga też w górnej granicy!!!;)

Dorcia olejmy ten kalkulator bo tylko się mozna zdenerwować;-)

ps. do dziedzinnych ciuszków nie dotarłam...heheh dziś zobaczę;-)

Drogie stycznioweczki uprzejmie informuje ze jestem juz po przeprowadzce i niestety nie mam jeszcze internetu...Jak tylko znajde chwilke bede korzystac w pracy wiec wybaczcie mi moja nieobecnosc milego dnia:cool2:

ja tez olewam kalkulatory, lekarz mówi że jest dobrze to jest dobrze :-p Można się zdołować i lepiej się nie wczuwać w jakieś kalkulatory, wszystko zalezy od indywidualnych predyspozycji.

Dziewczyny witam!
U mnie ciąg dalszy był wczoraj stresowych sytuacji - chyba sie wszyscy uparli na mnie. Dlatego nie pisałam, ciekawe jak będzie dziś. Mam wiele wnioskow o otaczajacych mnie ludziach. Cięzko to przetrawić. Przykro mi tym bardziej, że nagle ktoś postanowił wygarnić mi moje cechy charakteru - kiedy ja jestem w 5 miesiacu ciązy jakoś uważam to za nieludzkie. Na dodatek rozpoczęlo się od pijackiej balangi i ta osoba nic nie pamieta za to kontynuuje teraz bez zahamowań. :zawstydzona/y:
Efektem mojego dwudniowego stresu jest oczywiście opryszczka na ustach - mam tak zawsze, nie mam pojecia jaki to moze miec wplyw obecnie na dziecko, wiecie cos?
Ufam, że dzisiejszy dzień może będzie lepszy? Jutro koniecznie jade do gina homeopaty o ktorym kiedys wspominalam.
Tego każdej z Was też życzę. ;-)

reklama
Do góry