reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja mam astygmatyzm, nadzwroczność, i jeszcze mam zeza zbieżnego w jednym oku :blink: ale to najgorsze jest lewe oko. Bo prawie jest całkiem prawie super... Jeśli można to tak powiedzieć ;-) Z recepty ostatniej to mam napisane
OP: sfera +0,5, cylinder -2,00
OL: sfera -0,50, cylinder -1,25
Niby nie jest źle... ale pewnie byłoby mniej problemów jeżeli bym miała jedną wadę a nie "kilka". Przynajmniej jeśli chodziłoby o laserową korektę wzroku, to ciężko u mnie bo mam wadę złożoną, choć nie jest ona duża :-( Jutro się mam zamiar dokładnie wypytać, jaką mam dokładnie wadę.
A ty jaką masz wadę?
No nie jest żle:-) Można powiedzieć że jest bardzo dobrze:tak: Jeśli chodzi o same plusiki i minusiki to u ciebie raczej przeciwskazań nie ma, ale co do pozostałych wad to nie mam pojęcia. Ja to ślepa kura już jestem:-D Mam -7,5 i
-8 a jako gratis dostałam astygmatyzm:-D Wadę miałam postępującą na szczęście stanęła w miejscu dzięki dobre lekarce kilka lat temu. W każdym bądż razie zobaczymy co powie okulista:tak:

ps. czy widziałyście gdzieś dzinsy ciążowe rurki?jakoś jestem przywiązana bardzo do rurek a w moje juz prawie się nie mieszczę...cholera mam 5,5 kg na plusie;(
Kochana rurasy ciążowe i całkiem fajne mają w h&m mama sama je sobie kupiłam, mega wygodne, jasnoniebieskie, przecierane i z "dziurą" nawet:-D

Gosia, głos wysłany:tak:
Paula3 to co to za tatuś co obcym kobietom dzieciaczka na plecy kładzie:cool2::-D nieźle:-D:-D
Ulenka witamy, gratulujemy, ja też mam usg w czwartek:-D
Dziewczyny ja sobie nie wyobrażam nie jeździć autkiem, ja to uwielbiam, raz dwa na zakupki i inne sprawy, pewnie dlatego że mieszkam poza miastem, niedużo bo 3km ale autobusów jak na lekarstwo:tak:
A co do wysypu chłopców... ja też chcę jednego!:cool2:ale czuję, że będzie psikus i dziewczynka, mówię wam, za dwa dni naga prawda wyjdzie na jaw:cool2::-D
uciekam śpiochać jutro do pracy ojoj, dobrze że jutro na 10:laugh2:

ach zapomniałabym, hehe dostałam 200zł więcej wypłaty niż myślałam, jutro ruszam się ich pozbyć;))))

No nie jest żle:-) Można powiedzieć że jest bardzo dobrze:tak: Jeśli chodzi o same plusiki i minusiki to u ciebie raczej przeciwskazań nie ma, ale co do pozostałych wad to nie mam pojęcia. Ja to ślepa kura już jestem:-D Mam -7,5 i
-8 a jako gratis dostałam astygmatyzm:-D Wadę miałam postępującą na szczęście stanęła w miejscu dzięki dobre lekarce kilka lat temu. W każdym bądż razie zobaczymy co powie okulista:tak:

Jak dobrze pamiętam ostatnie wizyty... to u mnie to bym się bała o lewe oko. Bo mam tam tego zeza. No niby sam zez nie jest przeciwskazaniem do porodu sn, ale wiem ze przez tego zeza w lewym oku to widzę bardzo słabo. W zasadzie widzę dobrze dzięki prawemu. I tak naprawdę okulary nie wiele tu pomagają, bo te moje lewe oko słabo współpracuje. Jutro się dowiem.

Cześć dziewczyny mogę się dołączyć mam termin 28.01.2010. To moja druga ciąza. Mam już 5 latka.

Ostatnia edycja:
Hej Kobiałki :-)
Wpadłam się z Wami przywitać i mykam zaraz do wyrka, Młody tak daje w kość, że padam na pysk (ale nie narzekam, to znak, że ma się coraz lepiej ;-)) :tak: Nie dość, że choróbska się przyczepiły to jeszcze Mu ząbki wychodzą. Biedny ten mój Olisiński :-(
Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie :-)

Słodkich snów i "stosunkowo" udanej nocy ;-):-p:-D:-D:-D

ale czuć szkołę w powietrzu wiecie, zawsze tak było, że w powietrzu zaczyna być czuć tą jesień i jeszcze te zimniuchne poranki, a później znowu upał i łazić trzeba ze swetrami w łapkach :tak: ojej czasem mi się tęskni za szkołą a jak Wam?

a tak w ogóle to witam babki i te nowe i te "stare":-p

mój niezidentyfikowany dzidziuś budzi się razem z kicią i od świtu biegają po mnie i we mnie atak dwustronny to nie sprawiedliwe;-) idę się szykować do pracki tylko co ja mam ubrać?

Witam na poraniej kawie ja jakas padnieta od dwoch dni nic mi sie nie chce najchetniej bym tylko spala, u nas po wczorajszych upalach dzis zimno i pada, wiec siedze w domku z NIcol i bede do was co jakis czas zagladac.

reklama
Kubiaczka mnie w Brzudyle wciągneła moja mama i zawsze w sb ogladalam wszystkie powtórki bo w tyg mi się nie udawało;-)

Dorcia dzieki sparwdze jeszcze raz w H&M bo ostatnio bylam ale zadnych ciążowych ciuchów nie widziałam ale widocznie coś ominełam;-)

Czesc Pika;) witam wśród stycniowych mamusiek;-)
Nadineczka widze ze ty tez jestes taki ranny ptaszek jak ja....tylko ze ja sie budze i leżę w lóżeczku i nie zawsze chce mi sie kompa włanczać ale dzis nie moge wysiedziec w miejscu bo o 14 USG!!!!!aaaaaaaaaaaaaa juz nie moge sie odczekac;-)

Do góry