F
Fiołek2010
Gość
Paula3 ja ide jutro na USG i tez mam cichą nadzieję na corcię...już nie moge się doczekac.chyba jajko zniosę do jutra!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam po kilku dniowej przerwieNie było mnie od piatku bo byłam na weselu...
A dzisiaj byłam na USG połówkowym, dzidzia zdrowa, waży już prawie 0,5 kg no i ma siusiakaA więc SYNEK, mój mąż się strasznie cieszy, no ja oczywiście też
pozdrawiam
Witam, u mnie termin porodu wyznaczono na 4styczeń![]()
ja uwielbiam Brzydule i nawet mam tak na imie jak ona:-) zaraz sprawdze jaka bedzie nowa odmieniona brzydulaserdeczne gratulacje
witamy witamy
A ja się właśnie się dowiedziałam, że 7 września wraca na ekrany brzydula. Z tego co widziałam na zapowiedzi (Brzydula - Oficjalna strona serialu - TVN) oj będzie się działo. Ale normalnie zdradzili jak będzie wyglądać Ulka po metamorfozie.
Ja to generalnie nie oglądam seriali ale jednej brzyduli to sobie nie odmówię. Ktoś tu też lubi brzydulę?
A ja jutro idę do okulisty i się mam nadzieje, że dowiem, że mogę rodzić naturalnie i że nie oślepnę ;-)
To się zgadałyśmyserdeczne gratulacje
A ja jutro idę do okulisty i się mam nadzieje, że dowiem, że mogę rodzić naturalnie i że nie oślepnę ;-)
A dzisiaj byłam na USG połówkowym, dzidzia zdrowa, waży już prawie 0,5 kg no i ma siusiakaA więc SYNEK, mój mąż się strasznie cieszy, no ja oczywiście też
pozdrawiam
Asiowo ja dopiero zobaczyłam że Twoja córcia jest moją imienniczką.. :-) pewnie świetna dziewczyna?![]()
Paula3 ja ide jutro na USG i tez mam cichą nadzieję na corcię...już nie moge się doczekac.chyba jajko zniosę do jutra!!
A ja się właśnie się dowiedziałam, że 7 września wraca na ekrany brzydula. Z tego co widziałam na zapowiedzi (Brzydula - Oficjalna strona serialu - TVN) oj będzie się działo. Ale normalnie zdradzili jak będzie wyglądać Ulka po metamorfozie.
Ja to generalnie nie oglądam seriali ale jednej brzyduli to sobie nie odmówię. Ktoś tu też lubi brzydulę?
paula pomocy ja też chce taki suwaczek ale powiedz skad mam go wziąć?
To się zgadałyśmyJa też jutro idę dowiedzieć się czy nie oślepnę
A tak wogole jaką masz wadę jeśli można wiedzieć?
Mnie też czasem brzuch pobolewa ale to chyba te więzadłacześć kobitki
Oczywiście jak zwykle nie mam czasu odpisywać na posty. Mój synalek na to mi nie pozwala. Cały czas coś chce lub w coś się chce bawić.
Ja właśnie wróciłam ze szpitala. Od wczoraj tak mnie brzusio bolał że zaczęłam się strasznie martwić:--
-(. Sprawdzili mocz- ok, ciśnienie - 127/72, serducho dzidzia bije ładnie i się małe przemieszcza
. Nie wiedzą dlaczego boli. Zrobili króciutkie usg (3min) dzidzia ok. Aż się zdziwiłam że doktorek wepchnął się bez kolejki ze mną aby zrobić usg. Normalnie tego tu nie robią. Mam wziąć 2 tabletki paracetamolu i odpoczywać. Oczywiście zero dźwigania. Mam nadzieje że ból minie. Na 10go mam usg więc dłużej pooglądam sobie dzidzie.
Pozdrowienia i miłego dzionka, a właściwie popołudnia.
Cześć UlenkaWitam, u mnie termin porodu wyznaczono na 4styczeń![]()
Gratulacje dla koleżankiA i dla odmiany dobra wiadomość - dziś w nocy moja koleżanka urodziła w domku (poród domowy planowany) synka! Mały ma 3950 i 55 cm i oboje czują sie dobrze! A miałam ją w tym tygodniu odwiedzić i nie zdąrzyłam hehe - termin miała na połowę wrzesnia, ale maluch chciał już!!!:-):-):-)