ania98765
Fanka BB :)
Witam wszystkie styczniówki!!! :-)
Nikki. i Gosia_k23 bardzo dziękuję za linki
Witam bardzo serdecznie wszystkie nowe styczniówki
Wstałam przed 9 i w ogóle to czuję się bardziej zmęczona niż jak wczoraj kłądłam się spać... troche mnie mdli, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie i wymiotów nie będzie. Muszę wziąźć się za robotę...mam sporo nauki, trzeba posprzątać jakiś obiad zrobić...jeszcze troche brzuch mnie boli
pozdrawiam!
Nikki. i Gosia_k23 bardzo dziękuję za linki
Witam bardzo serdecznie wszystkie nowe styczniówki
patlesnand Super Gratulacje!!!Dzień dobry!
Ja wczoraj byłam u ginka i na usg wszystko w porządku. Przezierność karkowa w porządku i dzidzię widziałam więc jestem szczęśliwa. Niestety powiedział mi też że dzidzia lokuje się niziutko przy szyjce i muszę bardzo uważać. Jestem dobrej myśli i oby do przodu
Ivi Trzymam mocno kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze!!!ja dziś pierwszy raz zobaczę naszą dzidzię... na pierwszym USG było widać tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym...Strasznie się boję... trzymajcie kciuki!!
Wstałam przed 9 i w ogóle to czuję się bardziej zmęczona niż jak wczoraj kłądłam się spać... troche mnie mdli, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie i wymiotów nie będzie. Muszę wziąźć się za robotę...mam sporo nauki, trzeba posprzątać jakiś obiad zrobić...jeszcze troche brzuch mnie boli
pozdrawiam!