A
Asiowo
Gość
Anulko... teraz zauwazyłam, Ty jestes z Mikołowa???? To moje miasto rodzinne!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PYSIA ja cie rozumiem bo ja tez tak mamwkurzaja mnie mdłości i jeszcze nie wziełam tabletek bo mi jest w miare ok a tu jeszcze to i bankowo mi się pogorszy ble bo ten dupek i folik mnie one
jak łykam no-spe -bbbbrrrrr a biorę jej sporo,
Witam wszystkie przyszle mamy
Dziękuje Pysia bardzo w to wierzę:-):-):-)Agatko teraz bedzie inaczej, maleństwo urodzi sie silne i zdrowe i bedzie miiałO kochajacych rodziców i naprawdę wszystko bedzie dobrze. USMIECHNIJ SIE
Witam, gratuluję i zapraszam na nasze forum:-)Witam wszystkie przyszle mamy, znalazlam to forum i postanowilam zagladac. Rowniez mam termin na styczen. Gratuluje wam wszystkim i zdrowka zycze, bo ja jak na razie znosze nie najlepiej Pozdrawiam
A jak wasza cera w ciąży? Bo w poprzedniej to była super gładka, a teraz to szkoda gadać nawet M to zauważył.
Nemi ja w 1 ciąży też nie miałam problemów z cerą a teraz co chwilę coś mi wyskakuje na buzi