reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
PYSIA ja cie rozumiem bo ja tez tak mam:sorry:wkurzaja mnie mdłości i jeszcze nie wziełam tabletek bo mi jest w miare ok a tu jeszcze to i bankowo mi się pogorszy ble bo ten dupek i folik mnie one :zawstydzona/y:

Ja też po dupku czyję sie OKROPNIE i jak łykam no-spe -bbbbrrrrr a biorę jej sporo, lekarz kazak mi brać Lokomotiw w razie mdłosci ale na sama mysl, ze mam coś jeszcze łyknąć:confused2:

jak łykam no-spe -bbbbrrrrr a biorę jej sporo,

kochana a czemu łykasz jej tak dużo:eek:mój gin kazał jedynie w ostateczności gdyby mocno bolał mnie brzuch bo niestety przenika to do płodu a jest to lek i w sumie jej nie powinno się brać nawet jak tak pobolewa brzuch tylko jak mocno boli:sorry:

Witam wszystkie przyszle mamy, znalazlam to forum i postanowilam zagladac. Rowniez mam termin na styczen. Gratuluje wam wszystkim i zdrowka zycze, bo ja jak na razie znosze nie najlepiej:crazy: Pozdrawiam

Dziś śliczna pogoda za oknem więc w miarę możliwości wylegiwałam się na słonku - wiadomo aby się nie przegrzać. oj kończy się długi weekend i czas zacząć się pakować i wracać do domu.
Przez te 4 dni rozleniwiłam się. Wypoczywałam ile się tylko dało :-)

DoDo usg mam we wtorek 16 czerwca. Wieczorkiem powiem co i jak powiedziała mi gin.

A jak wasza cera w ciąży? Bo w poprzedniej to była super gładka, a teraz to szkoda gadać :eek: nawet M to zauważył.

Mam nadzieję że będę mieć córkę, ale to nasze pierwsze dziecko więc ogólnie to nie ma znaczenia :tak: do brzuszka zwracam się czasem jak do córki czasem jak do synka. M już mi zwrócił uwagę że to dziewczynka więc mam do niej nie mówić jak do chłopczyka hehe :-) podświadomie myślę że to jednak będzie dziewczynka, ale płeć chcielibyśmy poznać podczas porodu.

reklama
Do góry