reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Poważnie, ale fajnie no to może????

Jak lekarz zapytał czy chcemy znać płeć dziecka to zbaraniałam :szok:!! I dopiero po kilku sekundach tak oczywiście :-D i pokazał nam to piękne zdjęcie i wszystko widać jak na dłoni!! Wyglądało to tak jakby usiadł na obiektywie pupka (coś co ją przypominało :-)) nogi po boku i na śroku dwa jajeczka i fistaszek. Jak znajdę to zdjęcie to je przyniosę i Wam wkleję :-)!!

Jak lekarz zapytał czy chcemy znać płeć dziecka to zbaraniałam :szok:!! I dopiero po kilku sekundach tak oczywiście :-D i pokazał nam to piękne zdjęcie i wszystko widać jak na dłoni!! Wyglądało to tak jakby usiadł na obiektywie pupka (coś co ją przypominało :-)) nogi po boku i na śroku dwa jajeczka i fistaszek. Jak znajdę to zdjęcie to je przyniosę i Wam wkleję :-)!!

Haaaa:-D:-D:-D-tak jakby usiadł na obiektywie pupka:-D:-D:-D
No to farta mieliście faktycznie, jak znajdziesz to chętnie:tak: bym zobaczyła

Haaaa:-D:-D:-D-tak jakby usiadł na obiektywie pupka:-D:-D:-D
No to farta mieliście faktycznie, jak znajdziesz to chętnie:tak: bym zobaczyła

Poszukam dziś - napewno gdzies mamy i nawet kopię zrobiliśmy bo niestety USG po jakimś czasie blaknie a chcieliśmy mieć pamiątkę na całe życie :-)!!
W poniedziałek się zamelduję i wkleję :tak:!!

Chromosom Y w twojej krwi????
To chyba nie możliwe chyba że podczas ciąży miałaś robione badanie pobrania krwi pępowinowej dziecka nazywa się to KORDOCENTEZA.

Właśnie o to mi się rozchodzi, że nie miałam żadnych dodatkowych badań !! Byłam w instytucie hematologii pod opieką p. Dr bo mam małopłytkowość wrodzoną i ona poza leczeniem małopłytkowości zajmuje się róznymi autorskimi badaniami min. dzięki tym badaniom dowiedziałam się, że nasz syn nie odziedziczył po mnie małopłytkowości i że jest to syn ze względu na ten chromosom Y. A pobierali mi krew tylko z żyły!! Dlatego dla mnie to takie wszystko magiczne!!

Właśnie o to mi się rozchodzi, że nie miałam żadnych dodatkowych badań !! Byłam w instytucie hematologii pod opieką p. Dr bo mam małopłytkowość wrodzoną i ona poza leczeniem małopłytkowości zajmuje się róznymi autorskimi badaniami min. dzięki tym badaniom dowiedziałam się, że nasz syn nie odziedziczył po mnie małopłytkowości i że jest to syn ze względu na ten chromosom Y. A pobierali mi krew tylko z żyły!! Dlatego dla mnie to takie wszystko magiczne!!
No to dla mnie to też niezła magia, nie mam zielonego pojęcia jak to możliwe, ale medycyna czyni w dzisiejszych czasach cuda:tak:, więc może jest możliwe określenie płci dzidzi pobierając krew mamie, choć nigdy o tym nie słyszałam

No to dla mnie to też niezła magia, nie mam zielonego pojęcia jak to możliwe, ale medycyna czyni w dzisiejszych czasach cuda:tak:, więc może jest możliwe określenie płci dzidzi pobierając krew mamie, choć nigdy o tym nie słyszałam

I to było 6 lat temu ;-)!!
Dla mnie to ogromna magia, niestety teraz też mam skierowanie do hematologa a w wawie jest tylko ta jedna pani dr (ponoć) więc jak do niej trafie to się wypytam jak to jest wszystko możliwe.

reklama
Do góry