reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny, które mają nudności i wymiotują!

Pocieszcie się, że musicie wytrzymać jeszcze tylko kilka tygodni. Zazwyczaj po pierwszych trzech miesiącach przechodzi. Zazwyzczaj...

Ja w pierwszej ciąży męczyłam się przez trzy miesiące - książkowo. Wieczorem wymyślałam sobie, co zjem na śniadanie, a rano się modliłam, by był już wieczór. Mdliło mnie na widok wszystkiego oprócz maślanki.

Teraz jest inaczej. Miałam nudności przez dwa tygodnie. Czasami zrobi mi się nieciekawie, ale szybko przechodzi. Może ze mną jest coś nie tak?:baffled:

reklama
macy dzięki za słowa otuchy :) a z Tobą na pewno wszystko ok:-) każda ciąża jest inna. Ja już nie mogę doczekać się połowy lipca bo wówczas II trymest mi się zacznie a po drugie 9 lipca mam USG i po trzecie może w końcu przejdą mi te wszystkie dolegliwości i zniknie "kluska" w gardle

Dziewczyny, które mają nudności i wymiotują!

Pocieszcie się, że musicie wytrzymać jeszcze tylko kilka tygodni. Zazwyczaj po pierwszych trzech miesiącach przechodzi. Zazwyzczaj...

Ja w pierwszej ciąży męczyłam się przez trzy miesiące - książkowo. Wieczorem wymyślałam sobie, co zjem na śniadanie, a rano się modliłam, by był już wieczór. Mdliło mnie na widok wszystkiego oprócz maślanki.

Teraz jest inaczej. Miałam nudności przez dwa tygodnie. Czasami zrobi mi się nieciekawie, ale szybko przechodzi. Może ze mną jest coś nie tak?:baffled:

A mi mdłości przeszły w połowie 10 tygodnia, bóle piersi i senność też:-)

macy dzięki za słowa otuchy :) a z Tobą na pewno wszystko ok:-) każda ciąża jest inna. Ja już nie mogę doczekać się połowy lipca bo wówczas II trymest mi się zacznie a po drugie 9 lipca mam USG i po trzecie może w końcu przejdą mi te wszystkie dolegliwości i zniknie "kluska" w gardle

EWA....hehe fajne i trafne stwierdzenie z tą kluską:-);-):-D:tak:

mi również w 1 ciązy mdłości przeszły po 3m-cu,to racja kazda ciaza inna w tej ciazy mam slabsze mdlosci,i wogole jest innaczej Czy wy tez macie tak bardzo wyczulony węch na zapachy szczególnie te drazniace was?:wściekła/y: ja niestety tak moje 2 pieski dostały eksmisje z domku bo mi strasznie ich zapach przeszkadzał:zawstydzona/y: przeszlo mi to potem ale wlasnie nie pamietam czy razem z mdlosciami czy pozniej....:confused2:

witam stycznowki:)
Dziewczyny mam do was pytanie jezeli mozna.
Otoz ja mam regularnie @ 14go co miesiac. teraz czekam na tą niedzielę ale dziś zaczełam plamić na brązowo.. Czy ktoras z was przechodzila cos podobnego?
czy to moze byc ciaza?
Pozdrawiam was serdecznie!

witam stycznowki:)
Dziewczyny mam do was pytanie jezeli mozna.
Otoz ja mam regularnie @ 14go co miesiac. teraz czekam na tą niedzielę ale dziś zaczełam plamić na brązowo.. Czy ktoras z was przechodzila cos podobnego?
czy to moze byc ciaza?
Pozdrawiam was serdecznie!

ja tak mialam nie bedac w ciazy cos jakby plamienie przepowiadajace okres...:crazy:

DoDo, to moja druga ciąża, mówisz że masz długą przerwę to co powiesz o mojej, mój syn ma 13 lat. Chyba spotkałyśmy się na innych styczniówkach, poznaję po imieniu twojego synka.

reklama
Do góry