Anusia8309
Fanka BB :)
ja tez przeczytałam wszystko,swietne nadrobienie zaległosci,faktycznie nie ciekawie z tymi omdleniami:-)wspolczuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech ja na temat wagi wolę się nie wypowiadać, wczoraj u GP doznałam delikatnie mówiąc szoku Wiedziałam, że urosłam wszerz, ale nie spodziewałam się, że aż tak bardzo Najlepsze jest to, że po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą i tyłek mi urósł jak przez ponad rok czasu siedziałam z Młodym w domu, potrafiłam cały dzień nic nie jeść, za to na noc istne obżarstwo Po tej ciąży muszę się wziąć w garść, bo w życiu takim słoniem nie byłam i źle się z tym czuję;-)
ja juz dziewczyny po zabiegu
przyszłam sie pozegnac, bo opuszczam te forum, teraz bardziej potrzebuje innego tematu np. ciaza po poronieniu i wroce do staraczek
trzymajcie sie dziewczyny, zycze wam wszystkiego najlepszego
przyszłam sie pozegnac, bo opuszczam te forum, teraz bardziej potrzebuje innego tematu np. ciaza po poronieniu i wroce do staraczek
Kubiaczka te wszystkie zajęcia nie uciekną ;-)
do żagli to się rzeczywiście nie bierz
Cześć dziewczyny ja kolejny dzień nie najlepszej formy ale tak sobie tłumacze ze przecież musi mi kiedyś przejść.