reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
ja juz dziewczyny po zabiegu

przyszłam sie pozegnac, bo opuszczam te forum, teraz bardziej potrzebuje innego tematu np. ciaza po poronieniu i wroce do staraczek
trzymajcie sie dziewczyny, zycze wam wszystkiego najlepszego

Ech ja na temat wagi wolę się nie wypowiadać, wczoraj u GP doznałam delikatnie mówiąc szoku:szok: Wiedziałam, że urosłam wszerz, ale nie spodziewałam się, że aż tak bardzo :zawstydzona/y: Najlepsze jest to, że po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą i tyłek mi urósł jak przez ponad rok czasu siedziałam z Młodym w domu, potrafiłam cały dzień nic nie jeść, za to na noc istne obżarstwo:zawstydzona/y: Po tej ciąży muszę się wziąć w garść, bo w życiu takim słoniem nie byłam i źle się z tym czuję;-)

Ja miałam się teraz wziąć za siebie. Prawie zapisałam się na windsurfing (czekałam tylko na ciepłą wodę). Mąż wymienił mi mój rower na nowszy model, miałam zacząć jeździć do pracy rowerem. No i w weekendy dużo jazdy rowerem i nauki żeglarstwa z mężem (oboje dużo jeździmy na rowerach, a mąż ma patent sternika jachtowego i mają z bratem taki jacht). Tylko się okazało że jestem w ciąży i nic z tego się nie uda... Naukę windsurfingu przełożyłam na następny rok. Nowy rower dostał urlop do przyszłych wakacji. A jeśli chodzi o żeglarstwo to w tym roku raczej pozostanę po stronie biernej. Co najwyżej będę uczyć się sterować łódką, ale już o nauce takiej pełnej kontroli nad jachtem(z ściąganiem żagli itp..) to już mogę pomarzyć... Bo to jednak duży wysiłek trzeba w to włożyć...

przyszłam sie pozegnac, bo opuszczam te forum, teraz bardziej potrzebuje innego tematu np. ciaza po poronieniu i wroce do staraczek

Życzę Tobie z całego serduszka, aby się udało jak najszybciej.

Kurcze strasznie mi przykro :-( Również życzę zdrówka, oby druga dzidzia szybka zawitała w Twoim brzuszku i było z nią wszystko ok!

elfa75 bardzo mi przykro z powodu tego, co się stało. :-(mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. wierzę w to, że wkrótce w Tobie zawita nowe życie. moja przyjaciółka zaszła w ciążę w tym samym czasie co ja - gdy byłam w pierwszej ciąży. ona straciła swoje dziecko, ale szybko się pozbierała a wkrótce i ona była w ciąży. dziś jest mamą dwóch chłopców-miesiąc temu urodziła drugiego. wierzę, że i Tobie się uda.

Cześć dziewczyny ja kolejny dzień nie najlepszej formy:( ale tak sobie tłumacze ze przecież musi mi kiedyś przejść.
dziś rano się przeraziłam bo wyskoczyła mi opryszczka na ustach ale gin mnie uspokoił że na ustach nie jest groźna dla dziecka. Nie wiem dlaczego wszystko się do mnie czepia brrr

Anulka8700 ja też brałam duphaston bo plamiłam ale bardzo bolał mnie po nim żołądek teraz lekarz kazał odstawić i odstawiłam ale biorę luteinę2x2 i trochę lepiej się czuję

ELFA BARDZO MI PRZYKRO TRZYMAM KCIUKI ABYŚ SZYBKO ZOSTAŁA MAMĄ TRZYMAJ SIĘ

Kubiaczka te wszystkie zajęcia nie uciekną ;-)

do żagli to się rzeczywiście nie bierz :no:

Myślę, że w przyszłym roku pod koniec wakacji to może się uda z dzidzią na rowerek wyjechać. Tylko będzie trzeba dobry fotelik na rower kupić :)

Cześć dziewczyny ja kolejny dzień nie najlepszej formy:( ale tak sobie tłumacze ze przecież musi mi kiedyś przejść.

Ja mam to samo. W tygodniu to codziennie o 6 wstaje i codziennie się zastanawiam co ja zjem. Bo generalnie nic mi nie pasuje. Tak codziennie przez cały dzień. Jak jestem głodna to mnie mdli. A jak próbuje już coś zjeść to nic mi nie odpowiada :eek:
Ale od czasu do czasu jak już mam dość idę do męża trochę po płacze... on mnie przytuli rozbawi i od razu humor lepszy :-D
Teraz to i tak byle co to od razu mi lecą łzy...

reklama
Elfa75 czekamy na info od Ciebie, że znowu jesteś zafasolkowana, wszystkiego dobrego;-)

Ewa_1 współczuję, ja mam tylko mdłości i nie haftam, przynajmniej na razie:-)

Do góry