reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja też idę na takie badanie, ale ze względu na wiek (37 l.) Choć moje pierwsze dziecko jest zdrowe i z ciążą też problemów nie było.

reklama
A my właśnie wróciliśmy ze spoacerku, wieje jak diabli, ale świeci słoneczko i cieplutko, aż żal w domu siedzieć.

Gosiu_k23, niestety przewijanie na łóżku odpada- Wiki zwiewa i podskakuje, także to odpada... A łóżeczko normalne na pewno niedługo dostanie, na jesieni będziemy przerabiać pokój biurowy na pokój maluszka i tam wstawimy meble Wikiego, bo ma cały komplet Platan z Glucka, przez te 2 lata nadal wygląda jak nowy.
A Wiki dostanie wszystkie nowe mebelki, już takie na wyrost, żeby i biurko było w komplecie. No ale to po wakacjach, na razie tylko myślę, zeby z ciążą było wszystko dobrze...

Co do USG genetycznego, to Dopplera w pierwszej ciąży lekarz włączył, teraz też będę pamiętać...

Chłopiec czy Dziewczynka??;-);-)

*-spam-*

Mi synuś wychodzi:-)
:-)mi tez synus wychodzi!!!wopgole to mam takie jakies przeczucie ze to bedzie synus,w pierwszej ciazy nie wiedzialam do konca jaka bedzie plec ale mialam przeczucie ze to bedzie dziewczynka i sie sprawdzilo(nawet nie mialam imienia dla chlopca:-D)

Jestem po USG :)
mojej Iskierki jeszcze nie widać, ale jest pęcherzyk i ciałko żółte, wielkość pęcherzyka to 0.94 cm, wiek ciaży z USG to 5tydz 6dzień, data porodu 28 styczeń 2010 :)
Następne USG 23 czerwca - będziemy wyczekiwać Iskierki z bijącym serduszkiem :tak:
Wg pani doktor wszystki idzie "ku dobremu" :tak:

:-)mi tez synus wychodzi!!!wopgole to mam takie jakies przeczucie ze to bedzie synus,w pierwszej ciazy nie wiedzialam do konca jaka bedzie plec ale mialam przeczucie ze to bedzie dziewczynka i sie sprawdzilo(nawet nie mialam imienia dla chlopca:-D)

Ja też mam straszne przeczucie, że to chłopak będzie.
Na poprzedniej wizycie ginekolog zapytała się mojego męża co by chciał, a on powiedział cyt: "...wszystko jedno byle zdrowe, ale z naciskiem na fiutka":-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny
Pakuje sie do szpitala :((
Wpadłam tylko powiedziec, ze u mnie beznadzieja, serduszko nie bije, martwy płod i musze jechac na zabieg, trzymajcie sie ciepło

najgorzej było powiedziec bliskim co sie stało...

Kochana... tak strasznie mi przykro. Jestem z Tobą myślami. W zeszłym roku przeżywałam dokładnie to samo. Wiem, że w tym momencie trudno w to uwierzyć, ale wszystko się ułoży... Trzymaj się...

Dzisiaj byłam na badaniu krwi, żeby sprawdzić, który lekarz się pomylił. Jutro rano wyniki...

Do góry