reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

ja to starałam się 3 razy w kwietniu :zawstydzona/y:i wyliczyłam że udało sie za 1 razem ...tak sobie ostatnio pomyślałam że jak ja tak łatwo zachodzę w ciążę to później jakby była jakaś wpadka to na pewno by była celna :eek::szok:

oj różnie to bywa .......czasami trudno powiedzieć jak to będzie ........moja pierwsza ciąża też sie udała za pierwszym podejściem :-);-):tak:.......a o tą nie dość że starałam sie 2,5 roku to jeszcze podrodze zjadłam całą masę tabletek na wywołanie miesiączki .....później na wywołanie owulacji .....trochę tego było .......a wizyt i różnych badań też już nie pamiętam ile .......miałam nawet jedną inseminację która też się nie udała .......no ale tak było u mnie ...każda z nas jest inna .....;-);-)..........lepiej się nie martwić na przyszłość tej chwili najważniejsze żeby nasze bobaski urodziły sie w styczniu całe i zdrowe:-):tak:;-)

reklama
a więc to było tak ........jednym słowem już miałam dość.......psychicznie m.in. .........i stwierdziłam że koniec z lekarzami ...tabletkami .......próbowałam się pogodzić z tym że nic z tego nie będzie ....i że nie mam tak źle bo przynajmniej jednego bobasa mam ......i jakos zaraz w pierwszym cyklu(naturalnie) się udało .....nawet nie wiedziałam że w ciąży jestem test zrobiłam dopiero tydzień temu ........:)

A u nas i z pierwszą ciążą i z drugą żadnego problemu nie było. Raz dwa i dzidzia mieszka w środku :-D

Dziewczyny ja zwariuje normalnie. Kilka dni nie miałam mdłości, było super. A dziś mąż zabrał mnie do restauracji na obiadek, chciał spędzić miły dzień, bo ma dziś wolne, a ja wstydu narobiłam i wręcz pobiegłam do toalety wymiotować po jednym kęsie obiadu...:zawstydzona/y:

a więc to było tak ........jednym słowem już miałam dość.......psychicznie m.in. .........i stwierdziłam że koniec z lekarzami ...tabletkami .......próbowałam się pogodzić z tym że nic z tego nie będzie ....i że nie mam tak źle bo przynajmniej jednego bobasa mam ......i jakos zaraz w pierwszym cyklu(naturalnie) się udało .....nawet nie wiedziałam że w ciąży jestem test zrobiłam dopiero tydzień temu ........:)

Super, czyli odpuściłaś i się udało :-) Psychika czasami ma ogromne znaczenie, żeby się odblokować :tak:

A u nas i z pierwszą ciążą i z drugą żadnego problemu nie było. Raz dwa i dzidzia mieszka w środku :-D

Dziewczyny ja zwariuje normalnie. Kilka dni nie miałam mdłości, było super. A dziś mąż zabrał mnie do restauracji na obiadek, chciał spędzić miły dzień, bo ma dziś wolne, a ja wstydu narobiłam i wręcz pobiegłam do toalety wymiotować po jednym kęsie obiadu...:zawstydzona/y:

A bo dzidziuś ma inne preferencje kulinarne;-) Tak to zwykle bywa.:-D

To moja druga ciążą i tak jak w pierwszą zaszłam za pierwszym razem... problem tylko z donoszeniem, ale tym razem juz daleko doszlismy wiec moze sie uda... Zaszłam od razu po odstawieniu anty i martwie sie ze stad te problemy..

To moja druga ciążą i tak jak w pierwszą zaszłam za pierwszym razem... problem tylko z donoszeniem, ale tym razem juz daleko doszlismy wiec moze sie uda... Zaszłam od razu po odstawieniu anty i martwie sie ze stad te problemy..

ja wierzę, że tym razem musi się nam udać :tak::tak::tak:

BlackWizard, ja też mam mdłości na wiele wcześniej normalnych dla mnie rzeczy, np. od jajek mnie odrzuca...:szok::szok:

reklama
Do góry