reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Gratuluję synia! U mnie położenie pośladkowe i dzięki temu boli mnie miednica, jak wstaję z łóżka to gwiazdki widzę. Co do położenia główkowego to nic niestety nie wiem bo moje dzieci upodobały sobie pośladki:tak: Nic się nie martw, odpoczywaj i będzie ok:-)
Dziekuje bardzo:):-) a ja sobie wkrecilam ze jesli polozenie główkowe i to niskie to ze pewnie akcja porodowa nie dlugo bedzie i martwie sie tym a w necie nie moge nic o tym znalezc:szok: ale z drugiej str to sobie tlumacze ze przeciez jak by tak mialo byc to gin na pewno by mi sam o tym powiedzial co nie?

reklama
No teraz weekend to niewiele zrobię, zobaczę co będzie w poniedziałek. Jeśli dalej będzie bolał to pewnie się wybiorę albo poczekam juz do tej środy.

jak sie denerwujsz mozesz isc do pierwszego lepzego szpitala i cie zbadaja.ja tak dzis zrobilam i bardzo sie ciesze bo przynajmniej juz sie nie stresuje...caly dzien przelezalam, wzielam nospe i magnez i juz brzuch nie boli.

Witam Was wszystkie:) Właśnie dziś się dowiedziałam,ze noszę chłopczyka.byłam na badaniu anatomicznym i wszystko jest ok a mały rozkrok zrobił i pokazał co tam kryje:) Mam wszystko na płycie i teraz cięzko mnie od dvd odciągnąć:)
Tylko okazało się,że położenia jest główkowe i to bardzo nisko umieszczone i gin pow. że mam dużo leżeć i odpoczywać. Wiecie może na czym to polożenie dokładnie polega i jakie mogą być tego konsekwencje? bo ja z wrażenia ze znam płeć nawet o to nie zapytałam.

Gratuluję synka:):-)

ok dziewuszki na pewno jest wszystko dobrze:) tak trzeba myslec i cieszyc sie tym naszym stanem:) a teraz juz zmykam sie polozyc bo oczka mi sie juz kleja hihi dobranoc, do jutra:)))

reklama
Do góry