reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Was wszystkie:) Właśnie dziś się dowiedziałam,ze noszę chłopczyka.byłam na badaniu anatomicznym i wszystko jest ok a mały rozkrok zrobił i pokazał co tam kryje:) Mam wszystko na płycie i teraz cięzko mnie od dvd odciągnąć:)
Tylko okazało się,że położenia jest główkowe i to bardzo nisko umieszczone i gin pow. że mam dużo leżeć i odpoczywać. Wiecie może na czym to polożenie dokładnie polega i jakie mogą być tego konsekwencje? bo ja z wrażenia ze znam płeć nawet o to nie zapytałam.

reklama
Joasiu nie denerwuj się ruchami bo u nie u wszystkich kobiet wystepują jednakowo. czytalam ze czasem pojawiaja sie dopiero ok 24tc chociaz to moze byc niepokojące. A kiedy masz wizyte u gin? moze jesli tak mocno sie denerwujesz to idz niech to sprawdzi specjalista bo po co sie martwić na zapas? trzymam kciuki :)

Bielsko-Biała :-) To na południu, kawał drogi od Ciebie :-)

Kurcze, martwię się strasznie, że nadal nie czuję ruchów dziecka. Mam nadzieję, że nie jestem sama na tym etapie ciąży co???

Młoda już śpi, padła jak czytałam jej bajkę. Brzuch mnie nadal boli. Mi nie pomagała nospa, już bardziej Apap i dlatego mnie to martwi.

Niestety dzisiaj siedzę sama. Mąz pracuje 24/48 a póź iej po 8 godzin w innej pracy, na szczęście weekend wypada nam wolny, odpocznę troszkę a młoda nacieszy się tatą. No i wreszcie dom posprząta :-)

nic się nie martw, ja też jeszcze nie czuje ruchów, ale mam nadzieje, że lada dzień nasze leniuszki się odezwą:-D

Witam Was wszystkie:) Właśnie dziś się dowiedziałam,ze noszę chłopczyka.byłam na badaniu anatomicznym i wszystko jest ok a mały rozkrok zrobił i pokazał co tam kryje:) Mam wszystko na płycie i teraz cięzko mnie od dvd odciągnąć:)
Tylko okazało się,że położenia jest główkowe i to bardzo nisko umieszczone i gin pow. że mam dużo leżeć i odpoczywać. Wiecie może na czym to polożenie dokładnie polega i jakie mogą być tego konsekwencje? bo ja z wrażenia ze znam płeć nawet o to nie zapytałam.
Gratuluję synia! U mnie położenie pośladkowe i dzięki temu boli mnie miednica, jak wstaję z łóżka to gwiazdki widzę. Co do położenia główkowego to nic niestety nie wiem bo moje dzieci upodobały sobie pośladki:tak: Nic się nie martw, odpoczywaj i będzie ok:-)

nic nie głupio! jesli masz jakies watpliwosci to powinnas do niej jak najszybciej isc a ona powinna ci wszystko wyjasnic bo od tego w koncu jest! nie powinnas sie teraz zamartwiac tylko cieszys ciaza. a brzuch cie moze bolec z tego powodu ze tam wszystko sie rozrasta i powieksza mnie tez bolal brzuch i tez sie martwilam ale pojechalam do gin i okazalo sie ze to normalne. Ale pamietaj zawsze jak masz jakies watpliwosci to pedz do gin bo to w koncu chodzi o Twoje dziecko!

reklama
Karoli moje czeste wizyty sa związane z tym ,ze jestem po dwóch poronieniach ilepiej czesciej sprawdzac czy wszystko ok ,chociaz moj lekarz zapewnia ,ze kryzys minał to ja jestem spokojniejsza jak mnie zbada co 2 tygodnie.Co do szyjki to ja w ciąży z Oskarem miałam z nią straszne problemy i dlatego się boje ,aby sie nie skracała:tak:Kobiety czy wy też macie takie jazdy ,ze np wam wody odchodzą?albo strach ze za wczesnie urodzicie?nie wiem czemu tak wymyslam ,skoro lekarz mówi ,ze wszystko jest ok:shocked2:
Witaj Sylwia :) Ja też mam takie dziwne jazdy mimo że wszsystko jest wporzadku. Może dlatego że też przeszłam juz jedno poronienie w poczatkowej 9 tyg. fazie ciąży.Pozdrawiam

Do góry