reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hej kobietki :-)

Mnie dziś brzuszek znów prawie cały dzień bolał... :-(

Widzę, że tu już robi się pusto, weekend się zaczyna to kobietki ze swoimi ukochanymi siedzą :-D ale to bardzo dobrze oczywiscie :-D

Ja jutro jadę do szkoły, w niedziele i poniedziałek z resztą też. Mam nadzieję, że pozaliczam te wstrentne egzaminy i będzie dobrze...:cool2: oby oby...

A we wtorek... :-D USG, ale się kurka nie mogę doczekać :-D

Pozdrawiam!

reklama
Aniu to trzymam kciuki, żeby wszystkie egzaminy były do przodu :tak: Ech u mnie usg dopiero 15 września, zawsze jak zbliża mi się termin usg to strasznie wolno czas mi leci ;-):-)

ANIA powodzenia na egzaminie KOPA W PUPE I NIEODWRACAJ SIĘ :-)zajmiesz sie nimi że nawet niezauważysz a usg będzie tego dnia co się skapniesz że właśnie to dziś:-)
KACHA WAWA no faktycznie po twoich postach widze że ona to taka nie jest straszna:eek:ale jak piszesz media to potrafią zrobić panike a co do czego to można łatwo wyleczyć bądz na pewno nie jest to tak że trzeba w izolatkch siedzieć;-)

A ja mam jutro rano USG, zaczynam się stresować:-)
Przede wszystkim okaże się, co z łożyskiem, czy ruszyło się cokolwiek. A przy okazji zobaczę dzidzię i może dowiemy się, kim jest maluszek...
Mam nadzieję, że rozwija się prawidłowo, w każdym razie awanturuje się w brzuszku regularnie.
Chyba dziś tak łatwo nie zasnę;-)

Ja zdecydowałam się tym razem na poród w klinice w Bielsku. Niestety wrażenia po pierwszym porodzie w naszym szpitalu, trwającym 18,5 godziny i zakończonym CC nie przekonuja mnie do tego, że mają wykwalifikowaną kadrę. Poza tym... ja już na tyle boję sie tego porodu, że wolę drugą CC a u nas mi jej nie zrobią, dopiero po 6 godzinach, a u nich 6 godzin to może trwac i 12... Jest może mama z moich okolic ??:-)

Joasia zależy o jaki Bielsk ci chodzi,bo ja mieszkam niedaleko Bielska Podlaskiego :-p
Ja dziś padam na twarz po całym tygodniu .Zaraz planuje walnąć sie na kanapie i obejrzeć "seks w wielkim mieście" ;-) widze,ze u Was juz weekend sie rozpoczal,bo coś mniej piszecie :-) korzystajcie,korzystajcie.. ;-)

Witam !!
Po wczorajszym połówkowym wszystko ok. Dzidziuś waży już 0,5 kg!!!!!!!!! :szok:Z wrażenia zapomniałam zapytać ile mierzy. Nie pokazał co ma, więc trzymam się ostatniej wersji ze chłopak:-)
Dziś powiedziałam w pracy o ciąży, okazało się że jest nas więcej;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i spróbuję przeczytać zaległe strony:)

Hello

To znowu ja, i znowu na chwilke. My juz po wycieczce, pooddychalismy swierzym powietrzem i teraz czekam na obiadek.
Milego wieczorku mamuski:-)

a ja się wezme za kolacje :-)synek właśnie zasnął co uf mam labe:-p

A tak wogóle kurka jeszcze nie ma 20 a tu już ciemno sie robi ach a pamiętam jak w lipcu to śmiało jeszcze ze synkiem na dworzu mogliśmy siedzieć bo i jasno ciepło grilla można było zrobić i spokojnie do 21 siedzieć:cool:

Uff, a ja skończyłam prasowanie:-D
niecierpie prasować:wściekła/y:

Widzę, że tu już robi się pusto, weekend się zaczyna to kobietki ze swoimi ukochanymi siedzą :-D ale to bardzo dobrze oczywiscie :-D

A mój ukochany w ten weekend pracuje, więc zostajecie mi wy - dziewuszki:-D
a teraz zmykam na spacer z pieskiem. Pa, pa.

reklama
Witam !!
Po wczorajszym połówkowym wszystko ok. Dzidziuś waży już 0,5 kg!!!!!!!!! :szok:Z wrażenia zapomniałam zapytać ile mierzy. Nie pokazał co ma, więc trzymam się ostatniej wersji ze chłopak:-)
Dziś powiedziałam w pracy o ciąży, okazało się że jest nas więcej;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki i spróbuję przeczytać zaległe strony:)

mały klopsik się szykuje:-)ps.to fajowo że w pracy jest ktoś jeszcze w ciąży no ale jak pracodawca sie ucieszy:-p:rofl2:

A mój ukochany w ten weekend pracuje, więc zostajecie mi wy - dziewuszki:-D
a teraz zmykam na spacer z pieskiem. Pa, pa.

u mnie to głównie niedziela jest dla mnie i M bo w soboty pracuje i teraz także jeszcze siedzi w warsztacie:sorry:

Do góry