Pasibrzuch
Fanka BB :)
Zagłosowane :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jużLabamba przykra wiadomość :-(
Kacha bardzo się cieszę że z wami lepiej
Pasibrzuch dobra decyzja nie ma co z takimi ludzmi się męczyć i tracić nerwy
Witam ja mam od rana zgagę zgagę dopadła mnie wieczorem i tak trzyma mam nadzieje ze przejdzie jak zjem jogurt
Dziewczyny mogę prosić o głosy na córkę koleżanki:-) będę wam wdzięczna jak chociaż każda odda jeden głosik
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
.
Witam!! Możecie mi pogratulować - dzis pierwszy raz przyjechałam do pracy samochodem SAMA!!
Dla mnie to wielki wyczyn. Mam prawko od ponad 10 lat ale po wyprowadzce z rodzinnego miasta przestałam jeżdzić a potem już się bałam.
Tak więc ostatnimi czasy miałam dyżury na powroty z imprez, imienin, urodzin i powoli zaczęliśmy przymierzać się abym odwazyła się jeździć sama. A wszytsko pod kątem dzidziolka - jak już będzie to chcę być niezależna. Jak mój mąż pojdzie do pracy to nie chcę czekać do jego powrotu z zakupami, wypadem do lasu, lekarza itp.
Jestem z siebie dumna!!
Miłego dnia styczniówki![]()
Dziewczyny mogę prosić o głosy na córkę koleżanki:-) będę wam wdzięczna jak chociaż każda odda jeden głosik
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci