reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam stycznioweczki

Ja znowu sie melduje i zaraz na zakupy ruszam. Gratuluje dziewczyny synkow i chyba jednej coreczki o ile dobrze sie doczytalam;-)
Asiowo kochana, wspolczuje tych problemow i trzymam kciuki zeby sie szybko skonczyly.

Ja tez mam w pracy nieciekawie, wydaje mi sie ze moja szefowa zaczyn a meczyc moj stan i zastranawiam sie czy nie lepiej isc na zwolnienie niz sie denerwowac, tylko ze moj T nie pracuje wiec czuje sie odpowiedzialana za rodzinke a jednak na zwolnieniu kaski mniej:sorry2:

No a tak wogole to mam rodznke nadal u siebie i ciagle kaska leci:confused: Milego dnia wam zycze stycznioweczki:-)

Asiowo 3mam kciuki!! na pewno sie uda!!

My też ostatnio pod kreska,zyjemy od wyplaty do wyplaty, a tyle rzeczy trzeba kupić do malutkiej, mam nadzieje że sprzedamy dzisiaj nasze stare auto, jest jakis potencialny kupiec, moze sie nie rozmysli jak je zobaczy.. ;-)a kasa by sie przydała...

My też pod kreską, zastanawiam się, kiedy w końcu się odbijemy... Liczę, że teraz będzie lepiej, bo M dostanie wypłatę z nowej firmy :-)

Asiowo trzymam mocno kciuki!!
Dziewczyny a jak u Was z rozstępami ?? ja bronię się jak mogę, rano i wieczorem smaruje sie albo specjalnymi balsamami dla kobiet w ciąży, albo mocno nawilżającymi albo oliwką.
I wczoraj zauważyłam na piersi rozstęp - dł jakieś 0,5 cm, ale już jest.
Strach pomyśleć jak to będzie wyglądało później
ehhhh....

Dziewczyny a jak u Was z rozstępami ?? ja bronię się jak mogę, rano i wieczorem smaruje sie albo specjalnymi balsamami dla kobiet w ciąży, albo mocno nawilżającymi albo oliwką.
ehhhh....

U mnie na razie nic :) na początku myślałam, że mi się zrobiły, ale po prostu brzuszek mi się opalił i jak się rozciągał to stara skóra pękała i wyglądało to jak rozstępy. Ale na szczęście okazało się, że jeszcze nie czas na nie :-) smaruję się 2 razy dziennie Fissanem.

witam!

Ja leze i odpoczywam jak tylko mogę, jestem dobrej mysli, ze wytrwamy conajmniej do grudnia!!!:tak:dziekuje, jestescie kochane!

Mąż został zaproszony na 3 etap rozmów w 1 firmie... jest szansa!!! Moze w poniedziałek bedzie wszystko jasne:tak:prosze, trzymajcie kciuki... :tak:

I Moze uda sie zamknąc sprawe z byłym pracodawca bez sadu pracy, facet zaczyna mieknac i ponoc wypłaci zaległą kase! Oby... obejdzie sie bez dodatkowych nerwów!

Tfu tfu!! zeby nie zapeszyc ,niech sie uklada jak najlepiej....

ehhhh....

Na razie nie mam zadnego,ale smaruje minimum dwa razy dziennie strategiczne miejsca;-)

Cześć dziewuszki:)
nie nadrobie, nie mam szans, bo w pracy masakra...Na szczęście wkrótce weekend!!

Co do teściów i teściowych - w sumie fajnie że ich macie, lepszych czy gorszych.... U mojej teściowej (teściu nie żyje) wczoraj zdiagnozowano alzheimera więc za dużo przy dziecku nam nie pomoże ani się wnukiem/wnuczką mocno nie nacieszy :-:)-(

czy wy też czujecie ruchy swoich dzieciaczków tak jakby w środku brzucha mięśnie wam drgały ? chodzi mi o takie .. "tiki" które czasem łapią mięśnie ciała...
Ja dzidziolka tak dziś czuję cały dzień. Ciekawe czy wieczorem kopniakami mnie poczęstuje? Bo zwykle wieczorem kopniaki albo bulgotki mam, a dziś w pracy wyjątkowo często go/ją czuję ;-)

czy wy też czujecie ruchy swoich dzieciaczków tak jakby w środku brzucha mięśnie wam drgały ? chodzi mi o takie .. "tiki" które czasem łapią mięśnie ciała...
Ja dzidziolka tak dziś czuję cały dzień. Ciekawe czy wieczorem kopniakami mnie poczęstuje? Bo zwykle wieczorem kopniaki albo bulgotki mam, a dziś w pracy wyjątkowo często go/ją czuję ;-)

o właśnie!! ja też czasami czuję coś takiego i nie jestem pewna, czy to dzidziek :-D

reklama
jak dla mnie to na pewno dzidiza :-D:-DBo to nie jest jednokrotne ani stałe, tylko czasem mnie tak "tikuje" przez kilka, kilka naście a jak mam wielkie szczęśćie to nawet kilkadziesiąt minut, potem długoo cisza i znów zaczyna :-D:-DNo i czuje to w różnych miejscach. Wczoraj była dość nisko pod pępkiem z prawej strony, potem czułam z lewej, a dziś czuję dużo wyżej, prawie przy pępku po prawej stronie :tak:

A kiedyś tak wyraźnie i mocno czułam te "uderzanie" że zastanawiałam się czy już worka treningowego ze mnie nie zrobiła:-DBo byłam pod ciągłym atakiem i to wyraźnymi uderzeniami:-DA może nie piąstki, tylko nóżkami jazdę na rowerze ćwiczyła?:confused: ;-):-D

Do góry