reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Dziewczyny, u mnie od rana leje, byłam na badaniach, mam obie ręce pokłute..:wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, a jutro wizyta u lekarza, ciekawe, czy będę mieć usg... Miłego dnia!!

reklama
Napisał ania72
Kochane stycznówki 2010 musze sie z wami pożegnać, dziś byłam na piewrszym usg i niestety pecherzyka brak, nie ma serduszka, a jest 8 tydzien więc powinno już bić serduszko, miesiączki maiałm regularne, wpisane rozpoznania poronienie zatrzymane. Mam skierowanie do szpitala na jutro na łyżeczkowanie, wcześniej zrobią betę, ponowne usg., podobno mam wyjśc w piątek już o wszystkim. Nawet nie wyobrażacie soibie jak mi jest ciężko. Życzę wam wszyskim aby nie spotkało was coś podobnego niech wasze fasoli rosną i sie prawidło rozwijają, aby w terminie sie urodzić. Trzymajcie się.

Bardzo mi przykro:-( na pewno jeszcze będzie dobrze!!!

Kobietki troche się rozchorowałam. Mam straszny katar, jak coś mówięto nikt mnie nie rozumie, taką mam chrypę:szok: jednym słowem przeziębiłam się...no i w związku z tym mam pytanie co może mi pomóc? Czy w ogóle coś mogę wziąźć...? Podobno wapno mogłoby pomóc... wiecie coś na ten temat?

ania98765, ja na Twoim miejscu od razu bym szła do lekarza, gorączkę kontroluj, bo jest bardzo niebezpieczna. Ja przez infekcję najprawdopodobniej straciłam ciążę, także teraz jestem o to doświadczenie mądrzejsza, lepiej dmuchać na zimne...

Aniu bardzo bardzo współczuję, teraz masz bardzo ciężki okres, ale pamiętaj że słońce codziennie rano się budzi i już niedługo zaświeci również nad Tobą z całego serca Tobie tego życzę.

Mnie boli gardło i mam trochę katar nawet nie wiem jak mogło się to do mnie przyczepić bo leżę 3 tydzień non stop w łóżku:confused2: ale piję słabą herbatę z sokiem malinowym czy pomaga- sama nie wiem trochę chyba tak

Kochane stycznówki 2010 musze sie z wami pożegnać, dziś byłam na piewrszym usg i niestety pecherzyka brak, nie ma serduszka, a jest 8 tydzien więc powinno już bić serduszko, miesiączki maiałm regularne, wpisane rozpoznania poronienie zatrzymane. Mam skierowanie do szpitala na jutro na łyżeczkowanie, wcześniej zrobią betę, ponowne usg., podobno mam wyjśc w piątek już o wszystkim. Nawet nie wyobrażacie soibie jak mi jest ciężko. Życzę wam wszyskim aby nie spotkało was coś podobnego niech wasze fasoli rosną i sie prawidło rozwijają, aby w terminie sie urodzić. Trzymajcie się.

aniu mam identyczna sytuacje, we wtorek byłam na usg, mam 8 tydzien, serduszka brak, poszłam do szpitala na zabieg, badali mnie jeszcze dokładnie, mam pecherzyk ciazowy 18x7 mm i struktury zaroka 4 - 5 mm serduszko nie bije, beta wyszła ponad 20 tys i dlatego mnie wypuscili, stwierdzili ze mam wysoke bete i to moze byc wczesna ciaza, ze do zaplodnienia mogło dojsc póżniej, dzis wyszlam ze szpitala, jutro robie znow bete jak spadnie to wiadomo ze polod jest martwy, jak bedzie wyzsza to mam szanse... dali mi tydzien czasu

czesc dziewczyny!!
przykro mi bardzo z powodu strat fasolek :-(
wiem co to znaczy bo sama przechodzilam przez to w styczniu...
straszne to...
niestety wiele ciaz ulega poronieniu , nie zdawalam soebie z tego sprawy dopoki mnie to nie dotyczylo...
na kazdym watku jest to samo :szok:

u mnie troszke mdlosci zlagodnialy wkoncu moge odetchnac!!!
pozdrowienia :-)

elfa75, czyli jest szansa! Trzymaj się i nie trać nadziei!! Ja 2 tygodnie prawie czekałam na serduszko i wiem, co to znaczy, ale moja dzidzia nie rosła, pęcherzyk nie rósł, także zakończyło się poronieniem...

To straszne, ile dzieciaczków umiera, zanim jeszcze się narodzi, to okrutne :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Elfa trzymam mocno kciuki aby beta wzrosła trzeba być dobrej myśli to bardzo pomaga trzymaj się cieplutko i koniecznie daj jutro znać

Do góry