reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam Mamusie!
Byłam dzisiaj na usg genetycznym i okazało się że będzie SYNUŚ:-)
chociaż pierwsze ale mało potwierdzone usg było że dziewczynka tylko to był jakiś 16 tydz,a teraz to juz chyba na 100% SYNUŚ bo nawet zdjęcie siusiaczka dostaliśmy.Narzeczony mój sie ucieszył jak dziecko bo wiadomo że większość mężczyzn woli chłopców,a on miał perspektywe córki chociaż nie narzekał ale teraz to szaleje.:-DJa też sie bardzo cieszę tylko miała być Zuzia a teraz to nie wiem jakie imię.
Ale tak ogólnie z tego co obserwuję to u nas tu na forum większość chłopców prawda?
Gratuluję synusia, u mnie też na 90% synuś w czwartek za tydzień się dowiem mam nadzieję;-)

reklama
Witam Mamusie!
Byłam dzisiaj na usg genetycznym i okazało się że będzie SYNUŚ:-)
chociaż pierwsze ale mało potwierdzone usg było że dziewczynka tylko to był jakiś 16 tydz,a teraz to juz chyba na 100% SYNUŚ bo nawet zdjęcie siusiaczka dostaliśmy.Narzeczony mój sie ucieszył jak dziecko bo wiadomo że większość mężczyzn woli chłopców,a on miał perspektywe córki chociaż nie narzekał ale teraz to szaleje.:-DJa też sie bardzo cieszę tylko miała być Zuzia a teraz to nie wiem jakie imię.
Ale tak ogólnie z tego co obserwuję to u nas tu na forum większość chłopców prawda?
Gratuluję :-):-):-):-)

Cześć ciężarówy:-)
Właśnie się dowiedziałam, że będzie synuś:tak:hurraa
Poza tym to na wadze 0,5 kg na minusie:szok:szok ale waga i wielkość dziecka prawidłowa więc się nie martwię. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki:-)
Gratuluję :-):-):-):-)
chyba będziemy mieli przewagę synków ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny!Gratuluję synków i przeganiam myśli o świńskiej grypie :angry:
Ja mam dzisiaj totalny spadek emocjonalny i fizyczny. W tramwaju zasnęłam, gdybym mogła, to teraz na klawiaturze bym spała... No i podejście do pracy coraz gorsze, przez 2,5 miesiąca mojej nieobecności strasznie dużo się namieszało, zostały popodejmowane jakieś durne i bezpodstawne decyzje, mimo że wcześniejsze ustalenia z prezesem były inne... szkoda gadać. Ale w sumie jestem chora, jak mam tu siedziwć. Byle do listopada, L4 i adios :-D

Witam wszystkie mamusie i gratuluję synków:-)

Cześć dziewczyny!Gratuluję synków i przeganiam myśli o świńskiej grypie :angry:
Ja mam dzisiaj totalny spadek emocjonalny i fizyczny. W tramwaju zasnęłam, gdybym mogła, to teraz na klawiaturze bym spała... No i podejście do pracy coraz gorsze, przez 2,5 miesiąca mojej nieobecności strasznie dużo się namieszało, zostały popodejmowane jakieś durne i bezpodstawne decyzje, mimo że wcześniejsze ustalenia z prezesem były inne... szkoda gadać. Ale w sumie jestem chora, jak mam tu siedziwć. Byle do listopada, L4 i adios :-D
Rozumiem Cię bo tez nie mam ochoty iść do pracy ja nie byłam jeszcze na L4 i chciałabym popracować do końca października ale to jeszcze 2 miesiące:-( jakoś straciłam zapał do pracy zwłaszcza że teraz trudny okres przede mną w pracy bo mam same kontrole i sprawozdania

Witam porannie , u mnie samopoczucie dobre teraz pije kawke i zastanawiam , sie czy isc z niunia do lekarza po czopku przespala cala noc i nic ja juz nie boli , wiec czekam moze poprostu co zjadla i brzuch ja bolal , jesli zauwarze , ze lapie sie za brzuchj to jade do lekarza.Zycze wam milego dnia .
Co do pracy to ja jestem pania sytuacji mam wlasny zaklad kosmetyczny wiec urzadzam sobie plan dnia tak jak mi pasuja , chociaz zdarzylo mi sie pare term na ktore nie mialam ochoty jecha a musialam.

reklama
Mój nastrój dzisiejszy to wstać i wyjść z firmy. Bo już mnie trafia, kiedy okazuje się, że księgowa i kadrowa podejmują decyzje w sprawie marketingu i spraw, za które ja odpowiadam! I ja się będę za nie tłumaczyła, a one mi mówią, że IM się coś nie podobało i ONE podjęły decyzję! A mój prezes na to, że on jest "confused" i on nic nie wie...Grrr jestem zła! :angry: Sorka, musiałam się wyżalić :-(

Do góry