reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Tak wogóle przez to że moja macica już jest tak u góry to czuje jak zaczyna mi co nieco uciskać i gorzej się oddycha:baffled:już nie mówie żeby gdzies dalej iść bo sapie hehe:-pach a do obniżenia brzuszka jeszcze niezły kawalek czasu:sorry2:
Witam Dziewczyny!! Ja poczułam ulgę, jak macica w górę poszła, bo już na pęcherz nie naciska i nie siusiam co pół godziny, ale jak brzuch opadnie to znowu będzie to samo....

reklama
A gdzies ty sie tych porodów tak naoglądała?
Tak wogóle to witam z kawką:tak:
ZAgatka super wiesci:tak:
Witam w naszym gronie nową mamusie
Pasibrzuch powodzenia z probowaniem soi:tak:
Kubiaczka dobrze ,ze wszystko ok :-)i zdawaj relacje z tej szkoły rodzenia:tak:
U mnie dzis chłodniej:tak:chyba zastrajkuje i nie zrobie obiadu:-Dchyba ,ze macie pomysł na cos szybkiego i pysznego:confused:

To ja mam dzis strajk jesli chodzi o gotowanie, i dlatego dzis pizza:tak:

Witam Dziewczyny!! Ja poczułam ulgę, jak macica w górę poszła, bo już na pęcherz nie naciska i nie siusiam co pół godziny, ale jak brzuch opadnie to znowu będzie to samo....

Nikki nie strasz mnie z tym siusianiem, bo ja zawsze nalezalam do osob, ktore siusiu robia w nadmiarze, a teraz to juz przesadnie:szok: zastanawiam sie ile dziennie kilometrow robie do toalety heh:confused:

czesc dziewczyny
no to i ja sie zmierzylam i na wysokosci pepka 84cm a poniezej 88cm....narazie =14cm;-)
to ja chyba jestem jakas inna bo mnie dobija moj cellulit ktory sie powiekszyl i codzienne masaze nie daja rezultatow do szalu mnie doprwadza jak chce cos zalozyc a okazuje sie ze to jest za male...wiem ze dzidzia rosnie a ja razem znia ale po jaka cholere utyly mi uda?to tego jzu nie wiem:wściekła/y:

co do pokoju dla maluszka to ja narazie jestem w zawieszeniu bo jeszcze nie wiem gdzie bedziemy mieszkac..staramy sie od maja zamienic nasz dom (pod warszawa) na mieszkanko w warszawie ale bank robi nam problemy (oczywiscie ze wzg na kredyt) i tak sobie piszemy od maja pisemka ktore nie daja rezultatow niestety. teraz znowu czekamy na odp mam nadzieje ze tym razem sie uda.bo jak nie to skonczymy w malym mieszkanku sluzbowym mojego taty a dom wynajmiemy...

Witam gorąco wszystkie styczniowe mamusie:-)

W najszerszym miejscu brzuszka mam 79 cm. A od początku ciąży waga wzrosła tylko 1,5 kg. Martwię się, że to troszkę za mało:no:

hmm nie wiem ja cały czas siusiu często robie i też tak miała w pierwszej ciąży cały czas aż do porodu tzn.nie żebym co 5 minut biegała ale ogólnie częściej odwiedzam niz z przed ciąży i tak zawsze mam:tak:a teraz dochodzi to cięższe oddychanie:sorry2:

W najszerszym miejscu brzuszka mam 79 cm. A od początku ciąży waga wzrosła tylko 1,5 kg. Martwię się, że to troszkę za mało:no:

Ja również mam w najszerszym 79 cm, a jestem w 21 tygodniu...a od poczatku ciązy przytylam 0,5 kg. Lekarz powiedział mi, że każdy tyje swoim rytmem, a dzidiza ma odpowiednią wagę i ilośćwód płodowych też odpowiednia i nie mam się czym martwić. JA poprostu schudłam z ud, tyłka itp. Zwróć uwagę, może Ty też. Nie masz się czym martwić...

Witaj linka:-)widze ze jestesmy z tego samego miasta:-Ddo jakiego lekarza chodzisz??a co do wagi to kazda z nas w swoim tempie tyje i jesli i maluszkiem ok to raczej nie ma sie czym martwic:tak:

reklama
Ja również mam w najszerszym 79 cm, a jestem w 21 tygodniu...a od poczatku ciązy przytylam 0,5 kg. Lekarz powiedział mi, że każdy tyje swoim rytmem, a dzidiza ma odpowiednią wagę i ilośćwód płodowych też odpowiednia i nie mam się czym martwić. JA poprostu schudłam z ud, tyłka itp. Zwróć uwagę, może Ty też. Nie masz się czym martwić...

Chyba rzeczywiście masz rację. Myślę, że maleństwo wessało mi to i owo:tak:I pewnie dlatego tak to właśnie wygląda:tak:Dzięki za wsparcie:-)

Do góry