reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Tak wogóle przez to że moja macica już jest tak u góry to czuje jak zaczyna mi co nieco uciskać i gorzej się oddycha:baffled:już nie mówie żeby gdzies dalej iść bo sapie hehe:-pach a do obniżenia brzuszka jeszcze niezły kawalek czasu:sorry2:
Witam Dziewczyny!! Ja poczułam ulgę, jak macica w górę poszła, bo już na pęcherz nie naciska i nie siusiam co pół godziny, ale jak brzuch opadnie to znowu będzie to samo....

reklama
A gdzies ty sie tych porodów tak naoglądała?
Tak wogóle to witam z kawką:tak:
ZAgatka super wiesci:tak:
Witam w naszym gronie nową mamusie
Pasibrzuch powodzenia z probowaniem soi:tak:
Kubiaczka dobrze ,ze wszystko ok :-)i zdawaj relacje z tej szkoły rodzenia:tak:
U mnie dzis chłodniej:tak:chyba zastrajkuje i nie zrobie obiadu:-Dchyba ,ze macie pomysł na cos szybkiego i pysznego:confused:

To ja mam dzis strajk jesli chodzi o gotowanie, i dlatego dzis pizza:tak:

Witam Dziewczyny!! Ja poczułam ulgę, jak macica w górę poszła, bo już na pęcherz nie naciska i nie siusiam co pół godziny, ale jak brzuch opadnie to znowu będzie to samo....

Nikki nie strasz mnie z tym siusianiem, bo ja zawsze nalezalam do osob, ktore siusiu robia w nadmiarze, a teraz to juz przesadnie:szok: zastanawiam sie ile dziennie kilometrow robie do toalety heh:confused:

czesc dziewczyny
no to i ja sie zmierzylam i na wysokosci pepka 84cm a poniezej 88cm....narazie =14cm;-)
to ja chyba jestem jakas inna bo mnie dobija moj cellulit ktory sie powiekszyl i codzienne masaze nie daja rezultatow do szalu mnie doprwadza jak chce cos zalozyc a okazuje sie ze to jest za male...wiem ze dzidzia rosnie a ja razem znia ale po jaka cholere utyly mi uda?to tego jzu nie wiem:wściekła/y:

co do pokoju dla maluszka to ja narazie jestem w zawieszeniu bo jeszcze nie wiem gdzie bedziemy mieszkac..staramy sie od maja zamienic nasz dom (pod warszawa) na mieszkanko w warszawie ale bank robi nam problemy (oczywiscie ze wzg na kredyt) i tak sobie piszemy od maja pisemka ktore nie daja rezultatow niestety. teraz znowu czekamy na odp mam nadzieje ze tym razem sie uda.bo jak nie to skonczymy w malym mieszkanku sluzbowym mojego taty a dom wynajmiemy...

Witam gorąco wszystkie styczniowe mamusie:-)

W najszerszym miejscu brzuszka mam 79 cm. A od początku ciąży waga wzrosła tylko 1,5 kg. Martwię się, że to troszkę za mało:no:

hmm nie wiem ja cały czas siusiu często robie i też tak miała w pierwszej ciąży cały czas aż do porodu tzn.nie żebym co 5 minut biegała ale ogólnie częściej odwiedzam niz z przed ciąży i tak zawsze mam:tak:a teraz dochodzi to cięższe oddychanie:sorry2:

W najszerszym miejscu brzuszka mam 79 cm. A od początku ciąży waga wzrosła tylko 1,5 kg. Martwię się, że to troszkę za mało:no:

Ja również mam w najszerszym 79 cm, a jestem w 21 tygodniu...a od poczatku ciązy przytylam 0,5 kg. Lekarz powiedział mi, że każdy tyje swoim rytmem, a dzidiza ma odpowiednią wagę i ilośćwód płodowych też odpowiednia i nie mam się czym martwić. JA poprostu schudłam z ud, tyłka itp. Zwróć uwagę, może Ty też. Nie masz się czym martwić...

Witaj linka:-)widze ze jestesmy z tego samego miasta:-Ddo jakiego lekarza chodzisz??a co do wagi to kazda z nas w swoim tempie tyje i jesli i maluszkiem ok to raczej nie ma sie czym martwic:tak:

reklama
Ja również mam w najszerszym 79 cm, a jestem w 21 tygodniu...a od poczatku ciązy przytylam 0,5 kg. Lekarz powiedział mi, że każdy tyje swoim rytmem, a dzidiza ma odpowiednią wagę i ilośćwód płodowych też odpowiednia i nie mam się czym martwić. JA poprostu schudłam z ud, tyłka itp. Zwróć uwagę, może Ty też. Nie masz się czym martwić...

Chyba rzeczywiście masz rację. Myślę, że maleństwo wessało mi to i owo:tak:I pewnie dlatego tak to właśnie wygląda:tak:Dzięki za wsparcie:-)

Do góry