don_pedro
Fan(ka)
Dziewczyny z tym cellulitem, to kazda z nas musi go miec? Bo Wy piszecie, ze macie, ja sie ogladam i nie mam. Jedyna mozliwosc to taka, ze moze nie wiem jak wyglada![]()
Karoli nie kazda:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny z tym cellulitem, to kazda z nas musi go miec? Bo Wy piszecie, ze macie, ja sie ogladam i nie mam. Jedyna mozliwosc to taka, ze moze nie wiem jak wyglada![]()
Karoli nie kazda:-)
Ufff, to moze mnie ominie:-)
Ja tak z synkiem miałam i teraz też już często nie siusiam, raczej normalnie, dopiero z miesiąc przed porodem znowu poczułam nacisk na pęcherz...hmm nie wiem ja cały czas siusiu często robie i też tak miała w pierwszej ciąży cały czas aż do porodu tzn.nie żebym co 5 minut biegała ale ogólnie częściej odwiedzam niz z przed ciąży i tak zawsze mama teraz dochodzi to cięższe oddychanie
![]()
Ja tak samo jak ty się marwtiłam, dlatego spytałam o to lekarza i mogę podzielić się jego opiniąChyba rzeczywiście masz rację. Myślę, że maleństwo wessało mi to i owoI pewnie dlatego tak to właśnie wygląda
Dzięki za wsparcie:-)
Ja chodze do Trzcińskiego:-)Na kiedy masz termin?moze na porodówce sie spotkamya zadowolona jestes ze swojego lekarza?
Ja mam termin na 15 stycznia:-)wiec moze sie spotkamyTermin mam na 17 stycznia. Ogólnie jestem zadowolona. Tylko, że pan doktor "uwielbia" straszyć swoje pacjentki. Więc czasem mi ciśnienie tak podniesie, że szkoda gadać.Niestety prawda jest taka, że i tak trzeba chodzić do kogoś kto pracuje na oddziale
![]()