reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

dziewczyny to pożyczcie tych mężów bo mój M raz umył mi okna raz jeden jedyny i w efekcie mam je wszystkie masakrycznie porysowane więc naprawdę wolę sama choćby to miało trwać wieki:-D:-D:-D:-D

a co do lewej strony to też słyszałam,że lepiej bo lepszy przepływ krwi czy cos takiego:-D

reklama
Ja ostatnio to chyba cale noce spie na lewej stronie. Tak mi najwygodniej. Nogi za lozko wywalam i dzieki temu jest mi jakos mniej goraco.

mój tez ostatnio mył smugi są ale pochwalić trzeba za dobre chęci :-D

Dokladnie:-D Bron Boze krytykowac, bo pozniej drugi raz nie umyje heh
Za mycie podlogi tez chwale hehehehe chociaz tez wole sama ja umyc :-D:-D:-D bo jakos tak czysciej mi sie wydaje, ale ze ostatnio nie mam checi sprzatac to chwale to co on zrobi :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Liczą się dobre chęci:tak: Choć trudno było ugryźć się w język jak mi czarne kafelki proszkiem wyszorował:-D
A co do spania to ja mam pozycję na ladacznicę:)

mój to sprząta nie narzekam :-D pozamiata, umyje podłogę .....tylko kurze to ja muszę wycierać (on tylko z tv i laptopa wytrze;-) )no i włącza pranie ale już nie rozwiesi;-) ale za to kolorowe z białym i mi kilka razy pofarbował białe ciuchy :baffled: no i obiady gotuje jak ma wolne :tak:

to ja tez koldra albo przescieradlo (bo teraz pod koldra to bym sie chyba stopila) miedzy nogi :rofl2:
ja to muszę mieć kołdrę bo śpię przykryta a mój się śmieje że nawet jak upały to mi oczy tylko widać heh

Ostatnia edycja:
To ja jedyne co to zabronilam dotykac sie do pralki :szok: czarne, biale, czerwone. Wszystko razem, jak to zobaczylam, to powiedzialam, koniec. Pranie robie ja i rozwieszam, bo jak on rozwiesi to sa gnioty, a ja nie mam zwyczaju prasowania, wiec wole sie pomeczyc troche i miec w miare naturalnie "uprasowane" :-D:-D

Gosia, tutaj nie dalabys rady pod koldra. Ja bylam uzalezniona od koldry i w Wawie nawet w upaly pod nia spalam. Ale tutaj koldra jest nie do zniesienia.

reklama
ja w sumie to kopniaków nie czuję tylko same fikołki, a najczęściej to jak się ustawi nie wiem chyba pleckami i czuję taką ogromną grudkę z którejś strony jak bym miała garba z przodu :-D

mój T, to ostatnio zrobił się okropnym leniuszkiem grrr

Do góry