reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hello dziewczynki
Ja wpadam sie tylko przywitac i liste podpisac bo rodzinka jest u mnie i czasu brak;-) Mam nadzieje ze u was ok a wiecej napisze jak bede miala chwilke:-)

reklama
Ja tez wpadam na chwilke bo za duzo czasu dzisiaj nie mam. Dzisiaj z kolezankami sie umowilam, korzystam jeszcze ze swojej wolności!!:tak: Milego dnia Wam zycze mamusie:-)

cześć mamuśki, już jestem pochłaniam te babeczki i nie mogę się oderwać takie mi dobre wyszły a na wieczór robię galaretke z owocami bo ostatni placekz brzoskwiniami już się skończył, normalnie mam napady na pieczenie czegokolwiek!:-D
byłam w salonie nissana najpierw i w ogóle sorry mówię jaki samochód mnie interesuje a facet "czy ma pani jakiekolwiek pojęcie o tych samochodach?" no masakra kto ja jestem żółtodziób?!:wściekła/y:jak baba to nic nie wie:wściekła/y:? to mu powiedziałam jaki chcę silnik ile ma koni i generalnie wyrecytowałam wszystko co mi M napisał w domu i troche go zatkało:-D:-D:-Djednak najfajniejsze autko mają w citroenie i chyba zielone to mi do zielonego xlandera będzie pasował:-D:-D:-D:-D:-Dno teraz gadam jak baba:-D

byłam też w totku za wygrane 20zł puściłam kupony moze teraz się uda więcej:happy:
planuję dzisiaj mielone z mizerią i ziemniaczkami z kopekiem na obiadek chyba za godzinkę się za to zabiorę...
i najważniejsze...dzwonili ze szkoły mają przygotowaną umowę podpisuję w poniedziałek na radzie i tu bardzo bardzo proszę trzymać kciuki żeby pani dyrektor miała chwilową zaćmę i nie zauważyła brzuszka i podpisała umowę na nieokreślony!!!:-D:laugh2::laugh2:

Mi bada co wizytę ręcznie ...określa czy odpowiada danemu tygodniowi ciąży i czy nic się nie dzieje do tego określa przed brzuch gdzie już jest macica .... ja myślę że teraz mam na wysokości pępka jak tak sobie macam brzuch ;-)ale zobaczymy co powie lekarz w poniedziałek:tak:
Ja też mam długość szyjki badaną ręką na fotelu ginekologicznym i od razu też wysokość dna macicy. Szyjkę mam cały czas 3,5 cm, a dno macicy na wysokości pępka.

Co do syropu *spam*, to mam go. On jest na wzmocnienie organizmu, ale nie na gardło czy kaszel...

ehh kobietki czy wy czasem tutaj odpoczywacie e jeden dzien mozna sobie narobic zaleglosci nie do nabrobienia a ja kilka dni nie zagladalam.
jesli chodzi o badanie szyjki macicy to tutaj nie badaja chyba albo poprostu nic nie mowia bo ja jeszcze nie maialam takiego badania, o polozeniu macicy tez nie mam pojecia no ale chyba jakby bylo cosik nie tak to by powioedzieli.
ja juz od kilku dni czuje maluszki jak do mnie pukaja a dzisiaj rano to az mnie obudzily, chyba przygniotlam moje skarbki troszke:zawstydzona/y:
Dorciaa kciuki zacisniete i oby sie udalo.
Jesli chodzi o bole brzuszka, to mi dokuczaja bardzo czesto, staram sie niczego nie brac a juz w ostatecznosc to biore paracetamol 500mg bo tutaj tylko to pozwalaja brac ciezarowkom

Ostatnia edycja:
i juz po wizycie.. wiesci zaskakujace... sluchalam tetna 144 .. babcia powiedziala ze ten odglos przypomina jej jadący pociąg... ciekawe porownanie... pozniej badanko i usg.. a tu niespodzianka .. brak sisiorka... za dwa tygodnie badanie prenatarne ... lozysko prawidlowo umiejscowione... uuu same niespodzianki... i tak z chlopczyka zrobila sie dziewczynka... :-):-):-)

i juz po wizycie.. wiesci zaskakujace... sluchalam tetna 144 .. babcia powiedziala ze ten odglos przypomina jej jadący pociąg... ciekawe porownanie... pozniej badanko i usg.. a tu niespodzianka .. brak sisiorka... za dwa tygodnie badanie prenatarne ... lozysko prawidlowo umiejscowione... uuu same niespodzianki... i tak z chlopczyka zrobila sie dziewczynka... :-):-):-)

gratuluje dziewczynki:tak:

Gratulacje:tak::tak:jedna dziewczynka wiecej:-):-)bo jak na razie to w mniejszosci jestesmy;-)

gratulacje coreczki!!!! :-)

reklama
Do góry