reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

co do zapalenia pecherza to w zeszlym tyg bylam u GP bo podbrzusze mnie strasznie bolalo i wogole slabo sie czulam zrobil mi badanie moczu i wyszlo ze mam krew w moczu itp i przypisal antybiotyk na zapalenie pecherza chociaz przy siusianiu nic mnie nie bolalo, i dodatkowo odeslal probke moczu do albolatorium i wyszlo ze mocz jest w porzadku hhehe a antybiotyk wychodzi na to ze nipotrzebnie bralam i dzisiaj znowu wrocialm juz do innego lekarza i ten tez powiedzial ze wszytsko jest ok i ze bole sa spodowane tym ze sie rozciagam podwojnie w srodku, ehhh a do drugiegi USG jescze dwa tyg.

reklama
Anusia, Macy gratuluje odbioru kluczyków:tak:
Kiedy zapraszacie na parapetówe ? :-D:rofl2:

Gratulacje mieszkanek:-)))

super kobitki życze aby wam się dobrze w nich mieszkało:-)

Cieszę się z Wami z tych mieszkanek :-)Gratuluję!

Dziękuję, ale cieszyć się będę dopiero, jak już tam zamieszkamy. Najgorsze ta przeprowadzka.:baffled: Najpierw trzeba tę ruinę do porządku doprowadzić, bo nie lubię po sobie syfu zostawiać, a potem tam porządek robić. Jak się wprowadziliśmy do tego mieszkania, to tu istna Sodoma i Gomora była. Łazienkę kilka godzin czyściłam, zanim ostatecznie zdecydowałam się na prysznic. Niepojęte, jaki nieporządek ludzie potrafią po sobie zostawić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście w tym mieszkaniu, w którym mamy zamieszkać, jest czyściutko, bo właścicielka dość porządna. Tylko okna są do mycia, ale to zrobię z przyjemnością.:tak:

Dziewczyny kiedy Wy to piszecie ,siedze w domu a i tak nie mam czasu . a takie plany były- myślałam że jak będę miała L4 to sobie podszlifuję angielski , nawet kupiłam jakieś płyty i leżą i czekają w sumie nie wiem na co:baffled: , atak miją dzień za dniem i już prawie połowa.:sorry2:

co do zapalenia pecherza to w zeszlym tyg bylam u GP bo podbrzusze mnie strasznie bolalo i wogole slabo sie czulam zrobil mi badanie moczu i wyszlo ze mam krew w moczu itp i przypisal antybiotyk na zapalenie pecherza chociaz przy siusianiu nic mnie nie bolalo, i dodatkowo odeslal probke moczu do albolatorium i wyszlo ze mocz jest w porzadku hhehe a antybiotyk wychodzi na to ze nipotrzebnie bralam i dzisiaj znowu wrocialm juz do innego lekarza i ten tez powiedzial ze wszytsko jest ok i ze bole sa spodowane tym ze sie rozciagam podwojnie w srodku, ehhh a do drugiegi USG jescze dwa tyg.
To dobrze ze jest ok.Daj znac monia po usg. Ja mam wizyte za tydzien (25.08). Nie moge sie doczekac!!!:-)a ja boli w sumie nie czuje..czasem mnie cos zakluje ale od razu przechodzi.I ruchow tez nie wyczuwam..

A my już po spacerku, Wiki śpi, a ja muszę brać się za sprzątanie, jeszcze facet przyjdzie o 15 przedpokój fugować, bo 2 lata temu, jak się wprowadzaliśmy nie zdążył i miał przyjść w ciągu miesiąca i tak 2 lata bez fug, ale dobrze, teraz chociaż czyste będą, bo pewnie już by poszarzały.

Macy, to duże wyzwanie przed Tobą, ja mam tylko przemeblowanie lekkie, bo w pokoju biurowym będzie nowa dzidzia a nie mogę sobie z tym poradzić...jeszcze chcę odmalować...

A my już po spacerku, Wiki śpi, a ja muszę brać się za sprzątanie, jeszcze facet przyjdzie o 15 przedpokój fugować, bo 2 lata temu, jak się wprowadzaliśmy nie zdążył i miał przyjść w ciągu miesiąca i tak 2 lata bez fug, ale dobrze, teraz chociaż czyste będą, bo pewnie już by poszarzały.

no to chyba z daleka szadł.... ze tyle czasu mu to zajęło :rofl2:

ja na 16,00 zbieram się i ide zapłacić za działke. Też ide od wiosny i dojść nie moge:-D
Zaraz babcie z zarządu będą marudzić, że nic nie robie na działce:baffled:
A niech się odczepnią, w nosie je mam. Nie mam natchnienia w tym roku do grzebania w ziemi (zawsze to lubiałam, ale coś teraz mi się nie chce), zresztą i tak nic nie wyrosło, bo za mokro było.;-) no, może poza chwastami:-D:rofl2:

Cześć dziewczyny :-)
Mam pytanko ... jak u Was z wynikami badań???
Ja właśnie odebrałam wyniki i HGB mi cały czas spada. Na początku ciąży miałam 14.5, teraz zeszło do 11.2. Moja mama już podnosi larum :wściekła/y:, wizyta u gina dopiero w ponidziałek, a ja siedzę i się zastanawiam, czy jest się czym martwić :confused:

Cześć dziewczyny :-)
Mam pytanko ... jak u Was z wynikami badań???
Ja właśnie odebrałam wyniki i HGB mi cały czas spada. Na początku ciąży miałam 14.5, teraz zeszło do 11.2. Moja mama już podnosi larum :wściekła/y:, wizyta u gina dopiero w ponidziałek, a ja siedzę i się zastanawiam, czy jest się czym martwić :confused:
Ja mam cały czas hemoglobinę ok. 13, więc ok. Lekarz Ci może żelazo zaleci, albo wzbogacenie diety...

Andziu76
, a co to za działeczka? Taki ogródek działkowy?

reklama
Gratuluję nowych mieszkanek :-) Mnie też czeka mały remoncik, odmalować sypialnie, pokoik dla maleństwa i łazienkę - ale myślę, że tak jesienią.

Patrzcie co na onecie wyczytałam Ciąża, jakiej świat nie widział. Aż 12 dzieci- Onet.pl - Wiadomości -18.08.2009
12 dzieci - jacie .... :szok: ciekawe jak ta kobieta się czuje i jaki będzie finał tej ciąży.
Szokkk... to nie zasługa natury na pewno.... to przecież jak, bez urazy, miot u psa....nafaszerowali ją pewnie hormonami, oby tylko dzieciaczki przeżyły....

Do góry