Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, jestem już po usg połówkowym, z pół godziny oglądałam malucha, lekarka wszystko objaśniała, na szczęście wszystko super, prawidłowo, termin wg usg na 1.01.2010, czyli maluch ciut większy niż z OM. Dostałam masę fotek, wkleję na wątek wieczorem. Poza tym nie wiem, czy pimiętacie, ale moja ginka na NFZ obstawiała dziewczynkę, byłam trochę rozczarowana, bo wolałabym chłopca, a tu dziś pokazał się dzwoneczek, będzie drugi synuś, jesteśmy przeszczęśliwi!!!
Jezu, jaka jestem zla. Wlasnie poklocilam sie z moim G. Naprawde czasami sie zastanawiam, czy to on nie jest przypadkiem w ciazy
i jeszcze mi mowi, ze mniej wiecej co 10 dni mam humor, ze mam przepodly humor![]()
Dziewczynki mam pytanko do was ;-)od jakiego tc jest najlepiej robić badanie połówkowe czy w 19 tc także możnabo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc
no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc
![]()
wydaje mi się Patrysiu, że te pare dni nie zrobi różnicy, więc jeśli bardziej ci pasuje poniedziałek to idz