reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Nikki - gratulacje! :-) Kolejny synek na styczeń a datę masz boską :-D
Odwrócilo się od poprzedniego USG, nie mam nic przeciwko aby i u mnie się zmieniło - choć już do chłopca się przyzwyczaiłam :-)

Martadu - przykro mi, że miałas takie doświadczenia, teraz będzie wszystko dobrze, myśl wyłącznie pozytywnie :-)

Jezu, jaka jestem zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wlasnie poklocilam sie z moim G. Naprawde czasami sie zastanawiam, czy to on nie jest przypadkiem w ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i jeszcze mi mowi, ze mniej wiecej co 10 dni mam humor, ze mam przepodly humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam, jestem już po usg połówkowym, z pół godziny oglądałam malucha, lekarka wszystko objaśniała, na szczęście wszystko super, prawidłowo, termin wg usg na 1.01.2010, czyli maluch ciut większy niż z OM. Dostałam masę fotek, wkleję na wątek wieczorem. Poza tym nie wiem, czy pimiętacie, ale moja ginka na NFZ obstawiała dziewczynkę, byłam trochę rozczarowana, bo wolałabym chłopca, a tu dziś pokazał się dzwoneczek, będzie drugi synuś, jesteśmy przeszczęśliwi!!!

suuper gratuluje synka:-):-):-) no prosze jednak te wczesne usg są mylne co może u mnie dzwoneczek to wargi sromowe:-D:rofl2:

Dziewczynki mam pytanko do was ;-)od jakiego tc jest najlepiej robić badanie połówkowe czy w 19 tc także można:confused::zawstydzona/y:bo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc:sorry2:no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc:confused:

Jezu, jaka jestem zla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wlasnie poklocilam sie z moim G. Naprawde czasami sie zastanawiam, czy to on nie jest przypadkiem w ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i jeszcze mi mowi, ze mniej wiecej co 10 dni mam humor, ze mam przepodly humor :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Karoli, nie jesteś sama, mój od trzech dni ma okres :baffled::rofl2:

Dziewczynki mam pytanko do was ;-)od jakiego tc jest najlepiej robić badanie połówkowe czy w 19 tc także można:confused::zawstydzona/y:bo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc:sorry2:no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc:confused:

patrysiu, mi ginka kazała w 22 tc, ale zastanawiam się, czy czasami nie pójde w 21. Bo wizyte u ginki mam 8 września, a 14 września zaczyna mi się 22 tc. Więc chyba pójde wszystko za jednym razem w 21 tc, ale zobacze jeszcze, czy wypłate będe miała już wtedy na koncie :dry:

Ostatnia edycja:
ANDZIA a mój gin powiedział abym przyszła za miesiąc a to wychodzi równe 20 sierpnia:tak:i to by nawet pasowało mojemu M czyli czwartek ;-)ale ja chciałam iść 24 bo poniedziałek(wole w te dni jeździć )no i wiedziałam że to będzie taki już środek 20 tc:tak:hmm i weź teraz tu pomyśl:confused:wiecie kobitki ja wierze że dzidzia zdrowa i że wszystko jest dorze ja głównie chce aby się dowiedzieć że maluszek sobie spokojnie rośnie w brzuszku i przy okazji płeć i ogólnie się zbadać:tak:ale prosze doradźcie mi czy poczekać te 4 co będe już bardziej tak w 20 tc czy moge iść w czwartek:sorry2:bo ja sama nie wiem:confused:

wydaje mi się Patrysiu, że te pare dni nie zrobi różnicy, więc jeśli bardziej ci pasuje poniedziałek to idz

jeszcze porozmawiam z M:tak:ale widze jak mu pasuje no i sam mówi że chciałby już jechać do ginekologa bo jakoś mu się dłuży a sam się martwi:sorry2:hmm ale jeszcze przemyśle to;-)

reklama
Ja ide 31 sierpnia i to bedzie moj 18 tyd nie wiem czy bede mial robione polowkowe , ale napewno potwierdza mi plec i wtedy sie wpisze a teraz czekam az mala zasnie i tez sie klade taka zmeczona jestem.

Do góry