reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzięki wszystkim za miłe przywitanie. Troszkę o sobie: mieszkam w Sosnowcu, termin porodu mam na 31.01.2010 r. - jest to moja druga ciąża, pierwszą poroniłam pół roku temu w 10 tc. Dzieciątko jest planowane i bardzo wyczekiwane, a ze względu na moje złe doświadczenia, jestem troszkę przewrażliwiona i panikuję z byle powodu. Ale póki co mój maluszek rośnie zdrowo, noi wygląda na to że będzie to chłopczyk :)
Serdecznie pozdrawiam wszystkie forumowiczki, mam nadzieję że się lepiej poznamy i będziemy wymieniać wszelkiemi doświadczeniami.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, jestem już po usg połówkowym, z pół godziny oglądałam malucha, lekarka wszystko objaśniała, na szczęście wszystko super, prawidłowo, termin wg usg na 1.01.2010, czyli maluch ciut większy niż z OM. Dostałam masę fotek, wkleję na wątek wieczorem. Poza tym nie wiem, czy pimiętacie, ale moja ginka na NFZ obstawiała dziewczynkę, byłam trochę rozczarowana, bo wolałabym chłopca, a tu dziś pokazał się dzwoneczek, będzie drugi synuś, jesteśmy przeszczęśliwi!!!

Witam, jestem już po usg połówkowym, z pół godziny oglądałam malucha, lekarka wszystko objaśniała, na szczęście wszystko super, prawidłowo, termin wg usg na 1.01.2010, czyli maluch ciut większy niż z OM. Dostałam masę fotek, wkleję na wątek wieczorem. Poza tym nie wiem, czy pimiętacie, ale moja ginka na NFZ obstawiała dziewczynkę, byłam trochę rozczarowana, bo wolałabym chłopca, a tu dziś pokazał się dzwoneczek, będzie drugi synuś, jesteśmy przeszczęśliwi!!!

to super Nikki, zapowiada ci się fajny Nowy Rok:-D Może ci się uda urodzić pierwszego noworodeka w roku:) Gratuluje płci męskiej:-D

Ostatnia edycja:
Czemu?To co takiego sie teraz dzieje?
Ja powiem ci ze mi pan ginekolog zapewnil dobre warunki w szpitalu przy porodzie choc go wtedy nie bylo na dyzuze,powiedzial wszystkim co i jak ma wygladac:tak:panu P tez;-)
Podobno mae zainteresowanie lekarzy rodzacymi kobietami,totalna olewka:tak:pomimo ze porod miala krotki to nie fajny bo dziecku zaniklo tetno i miala isc na cesarke i gdyby polozna nie polozyla sie jej na brzuchu(po wyjsciu lekarzy?)a druga rekami z niej na sile dziecka nie wyjela to moglo sie zle skonczyc:tak:podobno podstawa to polozna teraz i co druga dziewczyna do porodu ma swoja bo na lekarzy liczyc nie mozna:tak:wiec wole zaplacic i miec opieke w miare:tak:

Nikki, gratulacje!!! A widzisz - Ty nie miałaś przekonania do tej córki. I te różowe Tobie nie leżało. Szczerze mówiąc ja też myślałam, że chyba u Ciebie drugi chłopiec będzie. Nie wiem dlaczego, bo Cię przecież nie znam! :-) To pewnie teraz jesteś szczęśliwa. Ja do mojej wiadomości zaczynam przywykać - i niech dziewczynka zostanie!!!

Ostatnia edycja:
Nikki Gratuluję:-) No proszę jaka niespodzianka. Jak wszystko super to wspaniale:-) To pewnie nieco zaskoczona jesteś?:-)

Nikki gratuluje synka:-)

Ja tez chcialam synka zawsze bardzo. Ale ostatnio jak zaczelam wchodzic do sklepow z ubrankami dla dzieci to dziewczynke tez chce bardz bardzo heh zaptrzylam sie na sliczne ciuszki dziewczece, kolorowe sukieneczki, kapelusiki etc etc.

to super Nikki, zapowiada ci się fajny Nowy Rok:-D Gratuluje płci męskiej:-D

Nikki, gratulacje!!!

Nikki Gratuluję:-) No proszę jaka niespodzianka. Jak wszystko super to wspaniale:-) To pewnie nieco zaskoczona jesteś?:-)

Dziękuję, skrycie nadal marzyłam o chłopcu i jest!!! Mąż też zachwycony, chociaż nie mógł być na usg. Najważniejsze jednak, że synuś jest zdrowy, wszystko ma dokładnie posprawdzane. Podczas badania spał, a gdy się obudził, zaczął rozkosznie ziewać, potem ssał piąstkę, dotykał nóżek rączkami, no po prostu nie mogłam się napatrzeć!!:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Gratuluje synusia:-)i super,ze wszystko z maluszkiem w porzadku:-)

Do góry