reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dobra kochane zawijam się spać, chociaż dzidziol dokazuje:-D, buziole i samych milych snów życzę, bo ja to sie raczej nie wyspię, jestem u rodziców cala chata wczasowiczów i śpimy w jednym pokoju a moj ojciec chrapie jakby mi koło ucha pilą cięli bez przerwy i nawet rzucanie poduszka nie pomaga masakra jak dzis nie wytrzymam to biore materac i kłade się w kuchni dobrej nocy:-D:-D:-D:-D

reklama
Wiecie co nigdy bym wczesniej nie podejrzewala że tak będzie ale moja teściowa kompletnie zwariowała i kupiła mi juz prawie całą wyprawkę:-D moja mam jest teraz zajeta będzie szaleć we wrześniu ale boi się, że zanim to się stanie nie zostanie jej nic do kupienia:-D mówię Wam, codziennie dzwoni tesciowa i chwali się zdobyczami:-D moj M już nie ma siły nas słuchać:-D

ale tu się dzisiaj już cicho zrobiło wszystkie śpią? ;)

Mam to samo,moja tesciowa wogole sie nie przejmuje moim obecnym dzieckiem ani moja ciaza,nigdy nie kupila nic dla dziecka,no chyba ze na gwiazdke:-(tesciu z kazdej emerytury za to daje mojej corce 20 zł,zawsze cos na pocieszenia a ona jak by mogla to by kase w mysia dziure schowala:tak:sknera jak choler..:-Dzadnego ciuszka od nie nie dostalam i pewnie nie dostane.Wyobrazcie sobie ze jezdzi razem z nami na zakupy ale ani razu nawet wnusi lizaka nie kupi:tak:

Nikki - dzidzia w końcu dała o sobie znać? moja też od rana jakaś niewyraźna.. :( chwała że mam to urządzonko do podsłuchiwania dzidziusia bo wariowałabym z nerwów ..

Dorcia - super udanego dnia dla Ciebie!! :tak::tak:i pochwal się koniecznie zdobyczami:tak:

Ivi a tak z ciekawosci, to ile kosztuje to urzadzonko???? tez bym z checia kupila:)

ide spac kobitki, do jutersa! Slodkich synów i córek i snów!

Ostatnia edycja:
Ja już po teście potrójnym i po usg :-) Teraz dwa tygodnie czekania na wyniki, ale jestem dobrej myśli :tak: Córcia generalnie potwierdzona :-D Żadne jajka i trąbka między nóżkami nie wyrosły, więc teraz to chyba tylko na cud mogę liczyć;-) Młoda dwa tygodnie większa niż wynika z terminu OM i ma straaasznie duże stopy (po tatusiu) i długi nos (po mamusi) :-) No cóż może kolejny synek następnym razem się uda ;-):-p Ważne, że wszystko ok i moja infekcja na dzidzię nie ma żadnego wpływu :-)
GRATULUJE DZIEWUSZKI:-):-):-)

Nikki nie spocznę dopóki jeszcze drugiego synka się nie dorobię ;-):-p:-D:-D:-D
Mój M też nie spocznie jak nie będzie miał syna i mówi, że moje zdanie go w ogóle nie interesuje:-D:-D

hejka , rok temu byłam w waszym stanie i szalałam bo nie mogłam się doczekać narodzin mojego drugiego synka. Teraz czytam wasze opisy i też szaleję , ogromnie zazdroszczę tego pięknego stanu. Mój malutki za 9 dni kończy 7 miesięcy i ma już 4 zęby . Dziewczyny, ciąża jest czymś wspaniałym co warto przeżyć ale moment kiedy wchodzę do pokoju a mój synek aż pieje z radości na mój widok jest nie do opisania. Życzę aby czas się wam nie dłużył i był najpiękniejszym do dnia narodzin. pewnie będę tu jeszcze zaglądać. Mama Seweryna i Aleksandra

Ostatnia edycja:
reklama
witam babki, ja jak zwykle zaraz śmigam do pracki:-(
co do tego macierzyńskiego to faktycznie tak jest niestety dlatego ja sobie zostawiłam urlop na te ewentualne dni pomiędzy:tak:
a ja znowu chudne kurde blade :wściekła/y:
bya bya

Do góry