Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie jutro nie mam możliwości. Najwcześniej w środę. Martwię się, bo nie wiem, czy organizm czyści się sam w tak wczesnym stadium... Boszzz, to stwierdzenie brzmi strasznie...
asiq83 przykro mi ogromnie... ja dokładnie tak miałam w zeszłym "cyklu"... spóźniała mi się @, zrobiłam test i była blada krecha.. taki cień beta wyszła 105.. po paru dniach już tylko 18... poronienie samoistnie.. A zaraz po poronieniu "wpadliśmy"no niestety to mogło być wczesne poronienie samoistne, najczęściej są one spowodowane wadami zarodka, które uniemożliwiają jego rozwój i pojawia się spóźniony "okres". Ile jesteś po terminie sopdziewanej miesiączki?
asiq83 przykro mi ogromnie... ja dokładnie tak miałam w zeszłym "cyklu"... spóźniała mi się @, zrobiłam test i była blada krecha.. taki cień beta wyszła 105.. po paru dniach już tylko 18... poronienie samoistnie.. A zaraz po poronieniu "wpadliśmy"
A moja dzisiejsza beta wyszła 6298
Mam bardzo nieregularne cykle. Raz 33 raz 37 dni innym razem 35. Wczorajsze krwawienie pojawiło się po 40 dniach od ostatniego.