reklama
don_pedro
Fan(ka)
a ja chodze i płacze.. TRAGEDIA. juz mam tego dosc. poklocilam sie ze wszystkimi naokolo bo mialam na to ochote,a teraz siedze sobie w kąciku i chlipie jak dureń
Jak mialas ochote sie klocic to o co teraz plakac?Czasem trzeba sie po prostu pohamowac....
Agbar nie mów, że znasz Alę R.????:-) Jeśli mamy na myśli tą samą Alę to też ją znam, bo obie jesteśmy zakręcone na punkcie psów i poznałyśmy się na takim jednym forum dla psiarzy Też ma amstaffa Ozziego :-)
Kurcze moja gadzina mała dopiero zasnęła, a i tak czuję, że ostra noc przed nami będzie, bo już coś przez sen marudzi
Po rozmowie z Ala stwierdzam,ze znamy te sama Ale;-)
Znajde cie na dogo
ooo ale widze ze ty juz nie bywasz?...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Polcia :)
mama pełnoetatowa:-)
ale ja nie mówię,że mnie mają teraz wszyscy po główce głaskać. a pokłóciłam się,bo jestem dziwnie rozdrażniona,wszystko mi przeszkadza. większość osób z mojego otoczenia nie rozumie,że w ciąży ma sie głupie humorki. przepraszam,wiecej sie nie będę żalić ;-)
andzia76 uszy do gory... psy cale szczescie szybko zapominaja...wiec Twoj juz Ci pewnie wybaczyl)) nie martw sie ja wczoraj nakrzyczalam na pasek od spodni bo nie chcial glupi ze szlowki wyjsc...
pysia takie omdlenia sa normalne... jeszcze przy tej temperaturze i skokach cisnienia o omdlenie nie trudno... ale lepiej wspomnij o tym lekarzowi na kolejnej wizycie.
dormark dobranoc
paula accccch te hormonki... to wyplacz sie i Ci przejdzie... pociesze Cie ze nie jestes sama bo mnie juz wszczyscy tak wnerwiaja tym brakiem zrozumienia....
agbar gdyby tylko dalo sie tak pohamowac... mi sie to przewaznie nie udaje
pysia takie omdlenia sa normalne... jeszcze przy tej temperaturze i skokach cisnienia o omdlenie nie trudno... ale lepiej wspomnij o tym lekarzowi na kolejnej wizycie.
dormark dobranoc
paula accccch te hormonki... to wyplacz sie i Ci przejdzie... pociesze Cie ze nie jestes sama bo mnie juz wszczyscy tak wnerwiaja tym brakiem zrozumienia....
agbar gdyby tylko dalo sie tak pohamowac... mi sie to przewaznie nie udaje
Doskonale Cię rozumiem, ja też dziś miałam kiepski dzień i od razu pytania, co się ze mną dzieje, czemu jestem niemiła... no chyba mam prawo mieć gorszy dzień i Ty też, także nie płacz, bo to nie Twoja wina!!ale ja nie mówię,że mnie mają teraz wszyscy po główce głaskać. a pokłóciłam się,bo jestem dziwnie rozdrażniona,wszystko mi przeszkadza. większość osób z mojego otoczenia nie rozumie,że w ciąży ma sie głupie humorki. przepraszam,wiecej sie nie będę żalić ;-)
ivi
uzależniona;) // I.2010
a ja znów walczę z migreną :---(kurcze teraz w ciąży jest gorzej niż przed, głowa boli mnie co tydzień przez 2-3 dni :--( apapu nawet nie biorę bo nigdy na mnie nie działał.. zwariuję chyba:---(
co do humorków - najbardziej mnie osobiście wkurza jak mam zły dzień a ktoś mi mówi że mam się wziąć w garść. Taka osoba od razu jest u mnie skreślona i ma awanturę murowaną.... Bo jak można się uspokoić i wziać się w garść jak hormony przejmują kontrolę nad emocjami? a najlepsze jest jak mówią to kobiety które już są PO ciąży (np z dzieciaczkami 2-3 letnimi)Jakby nie pamiętały tych huśtawek nastroju...
idę popłakać z bólu.. dobranoc!!
co do humorków - najbardziej mnie osobiście wkurza jak mam zły dzień a ktoś mi mówi że mam się wziąć w garść. Taka osoba od razu jest u mnie skreślona i ma awanturę murowaną.... Bo jak można się uspokoić i wziać się w garść jak hormony przejmują kontrolę nad emocjami? a najlepsze jest jak mówią to kobiety które już są PO ciąży (np z dzieciaczkami 2-3 letnimi)Jakby nie pamiętały tych huśtawek nastroju...
idę popłakać z bólu.. dobranoc!!
Karoli4
Fanka BB :)
Dziendoberek,
Wyglada na to, ze dzisiaj ja jestem pierwsza.
Ja wczoraj tez sie poplakalam i poklocilam z moim G.
Mialam wrazenie, ze wszyscy sie na mnie uwzieli przez moje wyniki krwi i anemie, ktora z nich wynika. I oczywiscie pojawila sie kwestia nie jedzenia czerwonego miesa, a co ja na do cholery poradze, ze ja tego miecha nigdy nie znosilam, i staje mi kolkem w gardle za kazdym razem jak je jem
ja w ogole nie znosze miecha, ani ryb, a wpycham teraz w siebie tak jak postanowilam 6 dni w tygodniu kurczaka i rybe i jeden dzien mam totalnie wegetarianski.
A tak w ogole to dzis jest nowy dzien i niech mnie dzis nikt nie probuje wnerwic dzis chce zyc sobie spokojnie
i Wam rowniez zycze spokojnego dzionka
Wyglada na to, ze dzisiaj ja jestem pierwsza.
Ja wczoraj tez sie poplakalam i poklocilam z moim G.
Mialam wrazenie, ze wszyscy sie na mnie uwzieli przez moje wyniki krwi i anemie, ktora z nich wynika. I oczywiscie pojawila sie kwestia nie jedzenia czerwonego miesa, a co ja na do cholery poradze, ze ja tego miecha nigdy nie znosilam, i staje mi kolkem w gardle za kazdym razem jak je jem
ja w ogole nie znosze miecha, ani ryb, a wpycham teraz w siebie tak jak postanowilam 6 dni w tygodniu kurczaka i rybe i jeden dzien mam totalnie wegetarianski.
A tak w ogole to dzis jest nowy dzien i niech mnie dzis nikt nie probuje wnerwic dzis chce zyc sobie spokojnie
i Wam rowniez zycze spokojnego dzionka
Witam porannie .
Paula3 co do chumorkow to ja chyb ajestem rekordzistka caly czas mi cos nie pasowalo, dzieki Bogu to mineloi teraz naprawde nie moge nazekac nawet moj M przestal marudzic i jest wspaniale, no moze troche sie martwie ciaza , ale ktora tego nie robi ja mam tak zawsze 2 tyg po wizycie , ze juz bym chciala sprawdzic co i jak w brzuszku.U nas pogoda super wiec popoludniu znow na basen , Nicol uwielbia siedzi w wodzie po 2 godziny ale jest btak szczesliwa , ze szkoda jej tego zabronic aj ma super dzionek bez nerwow .Kocham jak jest tak piekna pogoda i wam zycze milego dnia .
Paula3 co do chumorkow to ja chyb ajestem rekordzistka caly czas mi cos nie pasowalo, dzieki Bogu to mineloi teraz naprawde nie moge nazekac nawet moj M przestal marudzic i jest wspaniale, no moze troche sie martwie ciaza , ale ktora tego nie robi ja mam tak zawsze 2 tyg po wizycie , ze juz bym chciala sprawdzic co i jak w brzuszku.U nas pogoda super wiec popoludniu znow na basen , Nicol uwielbia siedzi w wodzie po 2 godziny ale jest btak szczesliwa , ze szkoda jej tego zabronic aj ma super dzionek bez nerwow .Kocham jak jest tak piekna pogoda i wam zycze milego dnia .
reklama
dzień dobry dziewczynki! :-) u mnie z humorkiem też różnie bywa taka to już nasza przypadłość ciążowa :-) ja niestety muszę dziś popołudniu do internisty maszerować bo od dwóch dni tak mi puchną nogi, że kostki mi się z łydkami równają a ręce mam jak dwa balony :-( już mnie postraszyli, że może jakaś infekcja :-( a co gorsza jeszcze doszły mi problemy z brzuszkiem i od dwóch tygodni za przeproszeniem (głupio o tym pisać ale sami swoi) mam zielone kupki i to mnie przeraża nigdy tak nie miałam dlatego idę niech mi zrobią jakieś badania żebym była spokojna bo tylko się denerwuję a przy mnie Dzidzia :-(