reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

chodziła może któraś z Was do szkoły rodzenia ? bo się zastanawiam, czy warto się zapisać, czy coś pomagają ćwiczenia przy porodzie itp. ?

ania śliczna córeczka:-):-):tak:

O moją córeczkę chodzi? :-D Bardzo dziękuję :-D

Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia, bo u nas to pewnie nawet nie wiedzą co to jest...:szok: u nas nie ma takich szkół...:baffled:

reklama
Ja dziaj ja padam bylam z mala na basenie i podam ,wiec nie pisze duzo tylko tyle ze probuje odzywaiac tzn duzo owocow i warzyw i chlepek razowy i mieso ale ciagnie mnie do mg danolda.

A ja przed chwilą się poryczałam, bo byłam na dworze z psem i na niego nakrzyczałam, bo dorwał jakąś starą kość i zjadł i uciekał przede mną, a potem było mi smutno, że nakrzyczałam na psinke. Ach, te nasze humorki:wściekła/y:

Hej dziewczynki, czy któraś z Was miała zasłabniecia w ciazy?mBo mi sie własie dzis rano przytrafiło i sie martwię, trwało chwilke i nic po za tym, żadnego zwracania itp. :confused::confused::confused:

Hmmm...moze bez nazwisk...na imie ma Ala,jest przedszkolanka,i ma amstafa o imieniu Ozzy i syna pelnoletniego o imieniu Kuba...cos ci to mowi?;-)

Dziekuje bardzo za zaproszenie:-):-)
raczej nic mi to nie mowi bo to osiedle jest duze :sorry2::sorry2:
patrysia fakt, ze ta lekarka to byla zastepczyni, poniewaz ta glowna jest na urlopie, ale faktycznie ta byla swietna i szczerze mowiac to nie mialabym nic przeciwo, zeby do niej chodzic.
Z tym, ze tutaj recepty na badania nie wypisuje Ci ginekolog, tylko lekarz I kontaktu. Ginekolog pisze tylko na pierwszej wizycie na swistku papieru jakie badania zrobic, ten swistek podpisuje i stempluje swoja pieczatka, a ty z tym potem idziesz do lekarza ogolnego, ktory wypisuje Ci recepte, z ktora potem do laboratorium.
to moze czas pomyslec nad zmiana poki nie jest jeszcze za pozno ;-)
no a u nas gin wypisuje recepte tak wiec od razu od niego moge jechac do apteki :tak:
Hej baby.Ja tez dziiaj lenia mam ,ze szok.Za jakis czas ide odebrac wyniki i prosto do lekarza -stracha mam :tak:Boje sie na wage wejsc:tak:przy mojej miłosci do czekolady.Dobrze ,zewyniki przed sama wizytą odbiore to nie bede sie denerwowc,jak coś nie tak bedzie:tak:Może dowiem sie czy faktycznie będzie męzczyzna :-)
mniam ja tez lubie czekoladke i jak do tej pory mam +2 :cool2:
no i daj znac czy bedzie chlop jak dab :-D:-D:-D:-D
a mi wczoraj zachciało się Żurku, ale miałam lenia i nie ugotowałam zostawiłam sobie na dziś, więc dziś będzie żurek :-) boję się tylko trochę żeby znowu zgagą się nie skończyło bo w sumie żurek trochę tłusty jest bo na boczku wędzonym :-(
zurek oooooo
chyba dalas mi pomysla na jutrzejszy obiad :tak::tak::tak:
Ja nie mam problemu z wątróbka bo ja jej nieznosze:baffled::-Dale mięsko oj tak uwielbiam a głównie szynke ,kurczak lub schab i czesto robie na obiad mięsko w sumie prawie codziennie no chyba że placki ziemniaczane ,naleśniczki bigosik takie syte obiadki musze zjeśc bo zupy nie za bardzo głodna po nich jestem:sorry2:
hehe ja tez watrobki nie znosze ale za to moj m i synek uwielbiaja :baffled::baffled:
za szynka w tej ciay nie przepadam oj nieeeeee :no:
a ja uwielbiam "śmieciowe żarcie".. już ze dwa razy byliśmy w KFC i w MCDonaldzie... i dzidzi też smakuje bo wcale nie protestowała :-Dale fakt że lepiej odżywiać się zdrowo.. gdzieś kiedyś czytałam że te fast foody dla dzieciaczków są wręcz groźne :szok:
ja takie jedzonko - hamburgery zapiekanki hod-dogi jadlam w pierwszej ciazxy non stop :tak::tak::tak::tak:
teraz tez mam ochote :sorry2::dry:
:-D:-D:-Dhuuurrraaa mój M mi fundnie mycie okien przez taką panią Jadzię:-D:-D:-D bo ja wymiękam, a mam sporo okien dużych ogrodowych i juz patrzeć na nie nie mogę a rodzinka się zjeżdża w przyszłym tygodniu i to po prostu wstyd::))):-D:-D

muszę się w końcu do fryzjera umówić bo ostatni raz byłam w maju! i tak jakoś zeszło ,że zakuwałam do obrony, i egzamin w szkole do tego na awans i chyba się zapuściłam:zawstydzona/y:
dziewczyny a jak z farbowaniem wlosów? bo słyszałam,że można ale tak z pół centymetra od skóry głowy

a co do papierosów to mój M rzucił bo nie mogliśmy dzidzi zrobic i mu powiedziałam, że te jego plemniki w tym dymie to nic nie widzą i dlatego dzidzi tak długo nie ma:)
ale znow pali niestety, tyle dobrego że wychodzi z domu wtedy
no powiem Ci ze ja uwielbiam myc okna :tak::tak: chyba jakis wyjatek jestem :baffled:
co do farbowania - ja farbuje na czarno... ;-)
a co do papierosow mnie odrzucilo jeszcze przed ciaza :tak: ale moj m pali... choc stara sie rzucic :tak:
ja to też jeszcze nic nie czuję, a już nie mogę się doczekać kiedy mały brzdąc zacznie się ruszać i rozpychać. u mnie to jest tak duszno juz od tygodnia, niby w nocy padało ale dalej duchota;/ a coś strasznie źle znosze jak jest tak duszno i świeci słońce;/ nie moge za długo wytrzymac na słońcu, bo mnie męczy i zaraz boli mnie głowa ;/
jeszcze sie doczekac xobaczysz :tak:;-) nie martw sie najgorsza koncowke bedziemy miialy w zime :tak:
Witam kobietki...
Dziś nie byłam na razie aktywna, ponieważ brzuszek mnie od rana bolał...właściwie dopiero teraz przestał:-( nie wiem w sumie od czego, ale mocno mnie bolało...:baffled: jakbym miała zaraz dostać okres:baffled::baffled::baffled:

Ale już dobrze czuję ruchy dzidzi, zawsze rano jak się obudzę to czuję maluszka, ranny ptaszek z tej dzidzi :-D w następnym tygodniu idę na wizytę, może poznam płeć, w końcu to będzie 19-ty tydzień...no ale w sumie, może się odwrócići nici z poznania płci maluszka...

W ogóle to w ostatnich dniach mam takie beznadziejne nastroje...:dry: że makabra...ciągle bym tylko płakała. Wszystko mnie dołuje:dry:

Ehhhh...w następnym tygodniu mój mąż ma urlop i nawet nigdzie nie pojedziemy na wakacje......:dry::dry::dry: przyczyna? Brak funduszy. mamy zamiar robić remont w domku, a do tego upatrzyłam sobie boskie kanapy skórzane do salonu, więc nie da rady...coś za coś...:dry:

Jak mnie wszystko drażni...:baffled: chyba oszaleję...
no to zycze poznania plci amluszka...
wiesz ja bym chyba bardziej wolala wyremontowac sobie mieszkanko niz jechac na wakacje - chyba lepsza frajda :tak::-D

Agbar nie mów, że znasz Alę R.????:-) Jeśli mamy na myśli tą samą Alę to też ją znam, bo obie jesteśmy zakręcone na punkcie psów i poznałyśmy się na takim jednym forum dla psiarzy :tak:Też ma amstaffa Ozziego :-)
Kurcze moja gadzina mała dopiero zasnęła, a i tak czuję, że ostra noc przed nami będzie, bo już coś przez sen marudzi :sorry2:

Hej dziewczynki, czy któraś z Was miała zasłabniecia w ciazy?mBo mi sie własie dzis rano przytrafiło i sie martwię, trwało chwilke i nic po za tym, żadnego zwracania itp. :confused::confused::confused:
Mi się też przytrafiły takie poranne zasłabnięcia ale lekarz powiedział że to się zdarza w ciąży i kazał mi nie wstawać zbyt gwałtownie

reklama
Agbar nie mów, że znasz Alę R.????:-) Jeśli mamy na myśli tą samą Alę to też ją znam, bo obie jesteśmy zakręcone na punkcie psów i poznałyśmy się na takim jednym forum dla psiarzy :tak:Też ma amstaffa Ozziego :-)
Kurcze moja gadzina mała dopiero zasnęła, a i tak czuję, że ostra noc przed nami będzie, bo już coś przez sen marudzi :sorry2:

Mowisz moze o dogo? i Alicji Ryyyyyyy....??????:)

Ostatnia edycja:
Do góry